TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Agneta Sjödin om dottern Maja Strömstedts stora livsbeslut

16 nov, 2019 
Agneta Sjödin berättar nu om dottern Majas succé.
Artisten Maja Strömstedt gör succé – och mamma Agneta Sjödin är oerhört stolt.
Nu flyttar Maja till USA och för Hänt berättar Agneta om tankarna kring dotterns beslut.
– Hon lever ju sin dröm, berättar hon.
Annons
Agneta Sjödin om relationen med Thomas Wassberg: “Lite som Gunde”Brand logo
Agneta Sjödin om relationen med Thomas Wassberg: “Lite som Gunde”

Maja Strömstedt, 21, har vuxit upp känd som dotter till Niklas Strömstedt, 61, och Agneta Sjödin, 52. Men nu kliver hon ur sina föräldrars skugga och satsar på en internationell karriär som artist och låtskrivare.

Efter att ha fått kontrakt med skivbolaget Republic records i New York ska hon nu flytta till Los Angeles, något som hon berättade om i Malou efter tio på TV4.

– Det är mycket för låtskrivandet faktiskt, även om mitt skivbolag är baserat i New York så bor de flesta låtskrivare i LA. Det är därför jag väljer att flytta dit, för jobbet, sa hon i programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När programledaren Malou von Sivers, 66, frågar om det är skönt att slippa förknippas med sina föräldrar när hon flyttar till ett annat land svarar Maja Strömstedt lite svävande.

– Ja, det är klart att det är det. Sen tror jag att alla artister, oavsett föräldrar eller bakgrund, drömmer om att ta sig ut på en annan marknad, och speciellt USA. Så främst är det därför, säger hon och fortsätter:

Annons

– Men det är klart att det är skönt att komma någonstans där jag bara får vara jag, och ingen har några förväntningar eller förutfattade meningar om vem jag ska vara.

Agneta Sjödins ord om dotterns framgång

När Hänt träffar Agneta Sjödin berättar hon hur det känns att dottern gör succé och hur stolt hon är över hennes framgång.

– Ja det går ju jättebra för henne, det känns fantastiskt och jättekul. Hon lever ju sin dröm, så då är man stolt som förälder, säger hon.

Hur stöttar du henne, med tanke på allt som hör kändisskap till?

– Jag har ju alltid stöttat henne. Hon håller så låg profil här hemma. Det gör hon. Hon fokuserar bara på musiken. Hon har integritet, det är bra.

Hur mår du själv?

– Livet är jättebra och jag mår jättebra, säger Agneta Sjödin.

FOTO: TT/Christine Olsson, TT/Carolina Byrmo

Annons