LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Agneta Sjödin och Martin Lamprecht tar paus: ”Blev för svårt”

12 mar, 2019 
Martin Lamprecht och Agneta Sjödin går skilda vägar
Efter ett år tillsammans väljer Agneta Sjödin och Martin Lamprecht att gå skilda vägar. Nu avslöjar de orsaken till beslutet.
Annons

Programledaren Agneta Sjödin, 51, och Martin Lamprecht, 55, blev ett par för ett år sedan. I september avslöjades det att Martin flyttat hem till Agneta i Stockholm, men bara på deltid då han pendlade till sina barn i Göteborg varannan vecka.

Men nu har paret bestämt sig för att ta en paus, något Agneta Sjödin berättar om för Aftonbladet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det blev för svårt att hålla ihop ett distansförhållande, men vi är vänner, säger hon till tidningen.

Vill inte bekräfta att det är helt över

Innan Martin Lamprecht blev tillsammans med programledaren har han haft relationer med andra kända kvinnor. Modellen Vendela Kirsebom, 51, och tv-profilen Kristin Kaspersen, 48, är båda hans ex. Med Kristin har han dessutom sonen Filip Lamprecht, 21, som är tillsammans med kändisdottern och artisten Peg Parnevik, 23.

Agneta har tidigare varit tillsammans med entreprenören Pierre Dahl, 50. Hon har dottern Maja Strömstedt, 20, från ett förhållande med artisten Niklas Strömstedt, 60. Efter att hon träffat Martin Lamprecht trodde hon att denna kärlekssaga skulle sluta annorlunda.

Annons

– Det går jättebra. Det är lugnt och tryggt och stabilt, sa hon till Hänt förra året.

Men nu bekräftar hon alltså att hon och Martin har valt att ta en paus. Både Agneta Sjödin och exet menar att anledningen till beslutet är distansen.

– Det är svårt med logistiken eftersom jag har min dotter i Göteborg så det har inte varit någon idealsituation. Sedan har Agneta varit ute och seglat i tre-fyra veckor och flyttat och sålt sin gamla lägenhet så det har blivit en naturlig paus efter jul, berättar Martin Lamprecht för Aftonbladet.

Varken Agneta Sjödin eller Martin vill säga att det är officiellt slut mellan dem.

– Man kan säga att det är över för tillfället, men man vet inte vad som händer om en månad. Men just nu får vi helt enkelt ha en annan typ av relation, säger Marin Lamprecht.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons