TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Agneta Sjödin har sålt lyxvåningen – se oväntade slutpriset

03 mar, 2019 
Hans & Anna Shimoda
Det såldes Agneta Sjödins lyxvåning för
Agneta Sjödin har sålt sin lyxvåning. Nu kan Hänt avslöja vad prislappen tillslut landade på.
Annons

Det var i januari som tv-profilen Agneta Sjödin, 51, gick ut med att hon skulle sälja sin lyxvåning i Nacka. Alltsammans skulle ske när hon seglade över Atlanten med artisten Viktor Frisk, 23, före detta simhopperskan Anna Lindberg, 37, stjärnkocken Markus Aujalay, 47, och skidlegendaren Thomas Wassberg, 62

– Jag håller på att flytta mitt i allt det här också. Förhoppningsvis är det visning och försäljning medan jag är borta. Jag ser fram emot att flytta, det ska bli härligt. Jag får ny utsikt över Stockholms inlopp och Fjäderholmarna, sa Agneta i samma veva till Expressen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Lägenheten som skulle säljas består av fem rum och kök är 144 kvadratmeter stor. Utgångspriset var hela 9,5 miljoner kronor.

Välkommen till denna välvårdade och renoverade våning som ligger belägen i ett vackert sekelskifteshus. Huset ligger med lugnt läge på vackra Storängens Strandväg. Högt, eftertraktat läge ett stenkast från Järlasjöns glittrande vatten och Nackareservatet. Ett unikt boende i en härlig omgivning där storstaden ligger runt hörnet”, skrev Fastighetsbyrån som fick i uppdrag att sälja bostaden.

Annons

Det såldes våningen för

Nu har lägenheten blivit såld. Ett dokument som Hänt har tagit del av visar att den såldes för 9 025 000 kronor. Agneta fick alltså nästan en halv miljon mindre än vad hon hade önskat.

Men hon verkar i alla fall mer än nöjd med sitt nya hem. Det ligger nämligen vid Nacka Strand där det nyligen har byggts fantastiska lägenheter med en makalös utsikt över Stockholms inlopp.

Första natten i mitt nya hem och vaknar upp till den här utsikten. Nacka Strand. Känns fantastisk”, skrev Agneta nyligen på sociala medier och publicerade en film från hennes nya bostad där man kunde ta del av den vackra utsikten.

FOTO: TT, Hemnet

Annons