TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Agneta Sjödin är populär på Facebook: "Jag får skamliga förslag"

15 mar, 2015 
AvAngelica Jaako Billenman
Agneta Sjödin har flera spruckna relationer bakom sig, men hon hoppas fortfarande på att hitta en partner att leva sitt liv med.
Annons

För fyra år sedan tog det fyra månader långa förhållandet med “Big Brother”-profilen Peter Svensson, 36, slut. Paret hade träffats via Facebook och blev blixtkära.

– Jag har funnit en livslång kärlek, sa den då mycket förälskade och upprymda Agneta.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Några veckor senare var relationen över och Agneta Sjödin, 47, trillade ner i ett svart hål. Det gick så långt att hon blev tvungen att gå i terapi, och tillslut kunde hon inte ens skriva på sina böcker.

Foto: Fredrik Hessman

Sedan dess har det ekat tomt på kärleksfronten för Agneta, men den snygga programledaren lider inte brist på kavaljerer! Även denna gång är det främst på sociala mediet Facebook som uppvaktningen sker.

– Det händer på Facebook om inte annat. Ibland kommer det skamliga förslag, Då svarar jag inte. Men skriver de någon komplimang, att jag gjort bra ifrån mig i tv, eller att det tycker att jag är vacker, då kan jag skriva “tack”. Men ibland skrivs det på ett sexuellt sätt, då svarar jag inte. Det kan vara lite över gränsen ibland, säger Agneta till Expressen.

Annons

2006 gifte sig programledaren med sin ungdomskärlek Per Alkebäck, 50. Äktenskapet sprack dock efter tre år, men Agneta har inte gett upp hoppet om en ny livslång romans!

– Jag skulle vilja gifta mig igen, säger hon hoppfullt till tidningen och säger att hon hoppas hitta någon som gillar henne för den hon är.

Andra läser också:

Annons