LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Agnes von Corswant och Niklas Lennströms kärlekslycka

06 okt, 2019 
Agnes von Corswant och Niklas från Love island
Agnes von Corswant och Niklas Lennström träffades i Love island 2018.
Nu avslöjar paret att de tagit nästa steg i relationen.
– Det är jättemysigt, säger Agnes i en video på sin Youtube-kanal.
Annons
Här är allt du behöver veta om årets deltagare i Love Island 2019Brand logo
Här är allt du behöver veta om årets deltagare i Love Island 2019

Ikväll är det dags för finalen av Love island Sverige 2019. Programmet går ut på att deltagarna ska hitta kärleken och det par som vinner tittarnas hjärtan går hem med vinstsumman på en halv miljon kronor.

Det var förra året som Love island drog igång för första gången på TV4 play. Då var det Victoria Eklund Gustafsson och Jacob Olssons romans som ledde till att de vann. Kärleken mellan Victoria och Jacob fortsatte spira även efter inspelningarna av dokusåpan och än idag är de tillsammans.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men det var inte bara Jacob och Victoria som fann varandra i Love island 2018. Även Agnes von Corswant, 23, och Niklas Lennström, 20, blev ett par i programmet men strax efter att de återvänt till Sverige berättade Agnes att de valt att gå skilda vägar.

Agnes och Niklas återförening efter uppbrottet

I våras kom det glädjande beskedet att Agnes von Corswant och Niklas Lennström hittat tillbaka till varandra. I en intervju med TV4 berättade Agnes att paret nu är starkare än någonsin tidigare.

Annons

– Det exploderade inom oss båda. Vi sågs igen, och igen och för en vecka sedan frågade han om jag ville bli hans flickvän och det ville jag. Vi behövde nog pausa efter allt som hände efter programmet, sa hon i april.

Agnes von Corswant förklarade då att beslutet att återförenas kändes helt rätt för dem båda.

– Jag är säker på att jag vill vara med honom och han känner samma sak för mig. Han är verkligen min drömprins och det har varit värt väntan.

Love island-paret Agnes och Niklas flyttar ihop

I en video på sin Youtube-kanal berättar Agnes von Corswant att paret nu har tagit nästa steg i relationen – de har nämligen blivit sambor. Agnes förklarar även varför de bestämt sig för att bo i just Gävle.

– Anledningen till att vi bor här är att Niklas sökte ett plugg här och kom in. Och jag var inte jättesugen på att flytta till Borlänge och han var inte sugen på att flytta till Gotland så då sa vi att vi flyttar ihop i en annan stad, och då blev det hit, säger Agnes och fortsätter:

– Det är jättemysigt. Jag trivs superbra och det verkar Niklas göra också. Vi har fått en jättefin och mysig lägenhet.

FOTO: Youtube, Instagram

Annons