Agnes-Nicole Winter om de misslyckade ingreppen: "Jag kunde ha dött"

I USA är det vardagsmat med skönhetsingrepp. Men nu vill Hollywoodfrun Agnes-Nicole Winter varna för riskerna – och berättar att hon själv var nära att dö en gång: "Alla fick panik och jag var medvetslös", säger hon till Expressen.

Filmmakaren Agnes-Nicole Winter, 59, från TV3:s “Svenska Hollywoodfruar” hymlar inte om att hon har gjort skönhetsingrepp. I USA lägger sig nästan var och varannan kvinna, med tillräckligt med dollar i fickan, under kniven.

Det första ingreppet gjorde Agnes-Nicole för 30 år sedan när hon kom till New York för att jobba som modell. Då var det ett utstående öra som behövdes fixas för att göra henne mer attraktiv på modellmarknaden. Efter det fettsög hon höfterna.

– Det var något som jag verkligen inte ville göra men jag kände mig tvungen för att få jobb, säger hon till Expressen.

Nyligen fyllde Agnes-Nicole 59, men vem hade kunnat ana… Foto: TV3

I media visas sällan riskerna med skönhetsingrepp, men Agnes-Nicole Winter vill varna andra. Förra året dog en av hennes bästa väninnor sedan 26 år tillbaka efter en fettsugning. Hon blev bara 51 år.

– Det var en stor chock för oss alla. Hon gick in och gjorde magen och en vecka senare var hon död, säger hon till tidningen.

Även Agnes-Nicole har råkat ut för misslyckade ingrepp. För tio år sedan skulle hon byta ut sina bröstimplantat, men var tvungen att göra om operationen tre gånger. Några år senare skulle hon göra ett halslyft, med livet som insats. Hollywoodfrun fick en inre blödning och ingen läkare fanns på plats.

ANDRA LÄSER: Partybruden Baddie Winkle, 86, är baddräktsmärkets nya supermodell

– Alla fick panik och jag var medvetslös. Det hade kunnat sluta väldigt tragiskt.

Som tur var ringde några sjuksköterskor på ambulans och läkare kunde snart öppna upp och få bort blodet.

– Hade de inte gjort det hade jag dött. Det var en fruktansvärd erfarenhet, säger hon till Expressen och konstaterar att nu är det slutopererat för egen del.

Andra läser också:

Våren är äntligen här – Madde och Leonore lekte i parken

Blondinbella har blivit mamma igen – det ska dottern heta

Hollywoodfrun Agnes-Nicole Winter: ”Jag dejtar flera män samtidigt”

FRÅN FÖRSTASIDAN