Agnes Carlssons kritik efter framträdandet i TV4

Agnes Carlssons kritik efter uppträdandet i TV4

Agnes Carlsson är äntligen tillbaka i rampljuset – efter flera års tystnad.
På QX-galan uppträdde artisten med ett magnifikt framträdande.
Men något som artisten själv inte är nöjd med är TV4 valde att klippa hennes framträdande.
Slå på ljud

Agnes Carlsson var en av de första artisterna som i Sverige uppmärksammades genom succéprogrammet Idol. Hon medverkade i programmet år 2005 och vann!

Fyra år senare släppte hon låten Release som tog Sverige – och världen – med storm.

Agnes CV inom musikbranschen går verkligen inte av för hackor. Ett av hennes hedersuppdrag var när hon och sin kollega Björn Skifs, 72, fick äran att sjunga tillsammans på kronprinsessan Victoria och prins Daniels bröllop.

Sångerskan deltog i TV4:s omtalade tv-program Så mycket bättre år 2013 – som vanligt glänste hon. Men efter det blev det tyst kring artisten.

Agnes släppte varken några nya låtar eller uppdaterade sin Instagram på flera år. Men sedan kom hon tillbaka i höstas när låten Aviciis låt Tough love släpptes, som hon spelat in med fästmannen Vincent Pontare, 39.

Agnes Carlsson och fästmannen Vincent Pontare.

Agnes Carlsson och fästmannen Vincent Pontare. FOTO: Karin Törnblom/TT

Agnes Carlsson på QX-galan

Sedan sin comeback har Agnes även gjort en del uppträdanden varav ett var på QX-galan 2020, ett framträdande blev hon mycket nöjd med. Men något hon inte blev lika nöjd med var hur TV4 valt att klippa hennes framträdande när galan sedan skulle sändas på tv.

“TV4 klippte typ halva mitt framträdande från sändningen av QX Gay Awards ikväll”, skriver Agnes Carlsson på Instagram och fortsätter:

“Så synd, för jag har alltid en hel vision och idé om vad jag gör och varför jag gör det”.

Men Agnes fans som inte var på plats på QX-galan ska såklart inte bli utan hennes framträdande. Utan hon har själv lagt upp det, så att alla kan se.

Agnes Carlsson på QX-galan.

Agnes Carlsson på QX-galan. FOTO: Karin Törnblom/TT

“Så tråkigt”

I kommentarsfältet får Agnes Carlsson stöd från fansen.

“Du är den grymmaste på att hitta känsla i musiken. Du ger dig inte förrän det låter perfekt. Några få har den känslan”, skriver en person. “Så tråkigt att TV4 klippte framträdandet förstår dig. För det var så jäkla snyggt o bra!!!”, fyller en annan i.

“Du är otrolig på alla sätt! Tack för att du är tillbaka!”, kommenterar en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!