Agnes Carlsson stoppad under galan – efter klädmissen

Agnes Carlsson

Efter flera års tystnad har Agnes Carlsson gjort comeback.
När Grammisgalan gick av stapeln för två veckor sedan var artisten på plats.
Men nu berättar Agnes om den klädmiss som gjorde att hon missade stora delar av kvällen.
Slå på ljud

Artisten Agnes Carlsson, 31, slog igenom när hon som 17-åring vann den andra säsongen av TV4:s Idol. Direkt efter segern fick hon en monsterhit med vinnarlåten Right here, right now som länge toppade listorna i Sverige.

Fyra år efter Idol-vinsten gjorde Agnes dessutom karriär utomlands. Med singeln Release me gick karriären spikrakt uppåt och året därpå, 2010, sjöng Agnes en bejublad duett med Björn Skifs under kronprinsessan Victorias och prins Daniels bröllop.

Karriären fortsatte i en väldigt fart och 2013 medverkade Agnes i TV4:s Så mycket bättre. Men efter det blev det väldigt tyst från artisten.

Agnes Carlssons comeback

Efter flera års frånvaro från rampljuset gjorde Agnes Carlsson plötsligt comeback under 2019. Tillsammans med sambon och fästmannen Vincent Pontare, 39, sjunger Agnes på Avicii-låten Tough love.

När Agnes gästade P3 kort därefter förklarade hon anledningen till varför hon försvann från rampljuset.

– Jag hade ett sånt jäkla behov av att bara känna den här friheten. En del av det var att kunna gå ut, klubba och inte bry sig om att man ska upp tidigt och sjunga dagen efter, sa Agnes i en intervjun med P3.

Nu är Agnes tillbaka på riktigt och nyligen släppte hon den egna singeln Good life. I samband med singelsläppet gästade Agnes bland annat Skavlan där hon självklart uppträdde med låten.

Agnes avslöjar drastiska beslutet

Men det är inte alla röda mattor, tillställningar och uppträdanden som går som Agnes Carlsson tänkt sig. Under årets QX-galan uppträdde Agnes men kritiserade sedan TV4 för hur de klippt hennes framträdande i tv.

Och nu är det återigen något som inte riktigt gått som planerat. På Instagram erkänner Agnes nämligen att hon inte hann till röda mattan på Grammisgalan 2020 – och att det hela berodde på ett beslut angående hennes kläder som togs i sista sekund.

”Jag hann aldrig till röda mattan på Grammis 2020….”, skriver Agnes på Instagram och fortsätter:

”Vi bestämde oss för att sy en komplett outfit direkt på min kropp minuter innan det startade” 

På bilden som Agnes lagt upp ses hon posera med en halvfärdig outfit på sig.

”Här på den gråa studio-mattan istället, under tiden den görs… Vilken pose jag levererar”, skriver Agnes följt av skrattandes emojis.

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!