Artikeln innehåller reklamlänkar

Adrian Montins tårar i EOTB efter intima natten: "Mådde dåligt"

Adrian Montin öppnar upp sig om destruktiva beteendet

Adrian Montin är med i Ex on the beach tillsammans med ex-flickvännen Jasmine Gustafsson. I programmet gör Adrian en del val som han själv beskriver som destruktiva.

Den femte säsongen av Ex on the beach är i full gång och i år är det en hel del kända ansikten som dyker upp i rutan. Hela starttruppen består av personer som tidigare medverkat i en eller flera dokusåpor. Antingen från tidigare säsonger av Ex on the beach eller från andra program som Paradise hotel eller Temptation island. Adrian Montin gjorde sig känd som en storspelare i Paradise hotel och är nu med i programmet tillsammans med exet Jasmine Gustafsson som han hade ett förhållande med i tre år. Paret medverkade i programmet kort efter deras uppbrott så alla sår var väldigt färska.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stötta bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Efter bara någon dag i huset hamnade Adrian Montin i säng med en av de andra deltagarna och detta sårade Jasmine Gustafsson ordentligt. Det blev stora bråk och Adrian Montin kände enorm ångest efter händelsen, dels för att han sårade sitt ex, men också för att han vet att det är ett destruktivt beteende av honom att ha sex när han är alkoholpåverkad. Men nu har han gjort det igen och den här gången är hans ångest om möjligt ännu värre.

– Jag råkade mysa till det lite med Cassi, det är Adrian i ett jävla idiotskal. Jag försöker bara hitta lite närhet, men det hjälper liksom inte för jag mår tio gånger sämre dagen efter, säger Adrian Montin i programmet.

Dagen börjar med att Adrian Montin ligger i sängen och skriker rakt ut av ilska. När han kommer ut till de andra deltagarna som sitter och äter frukost så är han på väldigt dåligt humör. Alexander D’Rosso försöker prata med honom men han svarar inte utan blir direkt arg och skriker att alla ska hålla käften.

– Kan ni bara hålla käften den här frukosten, jag orkar inte höra på någon människa faktiskt. Jag vill inte höra något onödigt snack från någon utan håll bara käften ät era frukost, säger han till hela gruppen.

Detta är ingenting som Sara Bolay tänker acceptera utan hon säger åt Adrian Montin att inte prata på det sättet, men detta är någonting som gör honom ännu mer arg. Han sparkar iväg en stol och går därifrån. Alla deltagare är stumma av chock över hans beteende och kan inte förstå vad det är som händer.

– Jag fattar inte vad är det som händer?, säger Jasmine Gustafsson.

Adrian Montin går en bit bort ifrån alla andra, Eric Hagberg som är hans goda vän i huset fattar vad som är fel och springer efter honom för att kolla så allt är okej.

– Adrian gjorde inte det bästa valet igår kväll alltså, det är lite sorgligt att se, säger Eric Hagberg.

Han kramar om sin vän och då kan inte Adrian Montin hålla tillbaka tårarna längre utan brister ut i gråt. De går tillbaka till frukostbordet tillsammans, men tårarna kan inte sluta ned för hans kinder.

– Jag tar beslut som är destruktiva så det är lite tufft, avslutar han.

I eftersnacket Exen berättar allt så tar de upp händelsen och där får man se en del bortklippta scener. Bland annat att Jasmine Gustafsson är väl medveten om sitt ex destruktiva beteende och ber Eric Hagberg att gå in och avbryta sexet mellan Adrian Montin och Cassandra.

– Eric, nu går han och sover med Cassi, han kommer ångra sig. Om du bryr dig så säger du till han, säger hon.

Eric Hagberg går därför in i sovrummet och tar med sig sin vän ut därifrån som säger att han kommer tacka honom för det imorgon varpå Adrian Montin svarar att det är försent. I Exen berättar allt säger han att han ångrar allt han gjorde i huset.

– För mig är det såhär att mår jag dåligt så tar jag dåliga beslut som inte gynnar mig, det är helt efterblivet. Att jag gjorde de här grejerna har förstört hemma i mitt privatliv mycket så det var det jag mådde dåligt över, och att jag gjorde det mot Jasse också. Det var de två aspekterna som gjorde att jag mådde dåligt, säger Adrian Montin.

LÄS OCKSÅ: Efter tragedin – därför gör Jasmine comeback i nya EOTB

LÄS OCKSÅ: Sveket mellan Jasmine och Adrian i Ex on the Beach: ”En kniv i hjärtat”

Foto: Kanal 11 

 

 

SENASTE NYTT!