LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Adrian Montins nya kärleksavslöjande: ”Det finns någon”

09 jul, 2019 
Adrian montins nya kärleksavslöjande
Tv-profilen Adrian Montin berättar nu att han längtar efter kärleken, och att det finns något som han har ett extra öga för. ”Jag är en förhållande-kille, även fast man kanske inte tror det”, säger han i nya dokusåpan Ex and the city.
Annons
Adrian Montins kärleksavslöjande: "Det finns någon"Brand logo
Adrian Montins kärleksavslöjande: "Det finns någon"

Tv-profilen Adrian Montin är känd från realityserierna Ex on the beach och Paradise hotel och syns nu även i Ex and the city som visas på Dplay. I det senaste avsnittet berättar han om hur mycket han längtar efter att finna den rätta.

– Man vill ju hitta en tjej liksom. Någon man kan dela livet med, säger han.

I programmet säger han att han ska ta tag i sitt dejtingliv på riktigt i sommar, så att han snart finner kärleken.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag måste börja dejta nu om det ska hända grejer. Jag är ganska mesig av mig egentligen när det gäller sådant. När jag raggar upp tjejer brukar jag gå fram direkt till personen och så säger jag ska vi gå på dejt eller vill du ta ett glas någon annanstans. Så jag är feg samtidigt som jag tar för mig, säger han.

Avslöjar att det finns någon speciell

Han berättar att det är fler som raggar på honom på Instagram än vad det är på krogen. Men just nu vill tv-profilen helst slopa raggandet och bara hitta någon att dela allt med.

Annons

– Det är rätt många tjejer som raggar på mig, framförallt på sociala medier. Det som är tråkigt när man är singel är att man inte har någon att ligga och skratta och få dela närhet med. Jag är en förhållande-kille även om man inte kan tro det. Det är ingen stress att träffa någon men jag känner suget efter att få fjärilar i magen.

Adrian Montin verkar ha siktet inställt på en viss person, som han inte avslöjar något namn på.

– Jag träffar inte någon just nu men det finns någon som jag vill bjuda ut på dejt, det gör det. Någon jag har ett extra öga för, säger han i programmet.

Adrian Montin var tidigare i en relation med tv-profilen Jasmine ”Jasse” Gustafsson.

Ex and the city säsong 1 sänds på Dplay.

FOTO: Henrik Montgomery/Eero Hannukainen/ TT

Annons