LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Adrian Montins ärliga ord om relationen med Jasmine Gustafsson

07 jul, 2019 
Adrian Montin och Jasmine Gustafsson
Paradise hotel-paret Jasmine ”Jasse” Gustafsson och Adrian Montin var ett par i tre år innan de gick skilda vägar. Nu berättar Adrian hur han ser på relationen med ex-flickvännen idag.
Annons
Nytt avsnitt ute nu av Nöjesvärlden – här är allt du behöver veta om kändisarnaBrand logo
Nytt avsnitt ute nu av Nöjesvärlden – här är allt du behöver veta om kändisarna

Det var fem år sedan Jasmine ”Jasse” Gustafsson, 25, gjorde tv-debut när hon var med i Paradise hotel. Året därpå var Adrian Montin, 27, med i programmet. Efter att de båda medverkat i dokusåpan på varsitt håll uppstod kärlek och snart blev Jasse och Adrian paret på allas läppar.

Förhållandet utvecklades med tiden och snart flyttade Paradise hotel-profilerna ihop i Adrians hemstad Göteborg. Men efter tre år tillsammans gjorde Adrian och Jasse slut och idag ses de mest på grund av att de äger en hund tillsammans.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi är vänner idag och vi har hunden tillsammans men jag börjar väl känna mer och mer ju mer tiden går att man mindre och mindre vill ha en relation till ett ex, sa Jasmine Gustafsson i podcasten Vad har Hänt? tidigare i år.

Adrian Montins nya ord om Jasmine Gustafsson

Efter att Jasse och Adrians förhållande tog slut deltog de båda i dokusåpan Ex on the beach där det forna paret avslöjade att anledning till att de gick skilda vägar var på grund av att Adrian varit otrogen.

Annons

Tiden de tillbringade tillsammans i huset blev minst sagt dramatisk och det var inte förrän långt senare som de lyckades bli vänner igen.

Just nu är både Jasmine Gustafsson och Adrian Montin aktuella med den nya realityserien Ex and the city på Dplay, där tittarna får följa Ex on the beach-deltagare i deras vardagsliv hemma i Sverige.

I denna veckas avsnitt gör Adrian entré i programmet och pratar då om hur han ser på relationen med sin ex-flickvän idag.

– Min och Jasses relation den är sund, eller ja, vi är vänner liksom och hon lever sitt liv och jag lever mitt liv, säger Adrian Montin och fortsätter sedan:

– Jag önskar henne allt gott och att hon hittar nån bra kille och att hon får hela Volvo, vovve, villa-paketet.

Ex and the city sänds på söndagar på Dplay.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Annons