LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Adrian Kolgjini kärlekshyllning till Saga Scott efter händelsen

04 jul, 2019 
Pojkvännen Adrian Kolgjinis kärleksförklaring till Saga Scott
De träffades under en tv-inspelning och sedan dess har de varit oskiljaktiga. Nu berättar Adrian Kolgjini om kärleken till tv-profilen Saga Scott. ”Med hennes enorma stöd så hjälper hon mig verkligen”, säger han i podden Hovavtryck.
Annons
Vlad friar till Saga Scott i Farmen VIPBrand logo
Vlad friar till Saga Scott i Farmen VIP

Tv-personligheten Saga Scott, 29, och trav-profilen Adrian Kolgjini, 26, träffades under inspelningen till Stjärnkusken som visades på TV4. Sedan 2017 har de varit ett par och nu berättar trav-profilen öppenhjärtligt om sina känslor för flickvännen.

– Hon har alltid funnits där med sin peppning och stöd. Hon gör det på ett unikt sätt och med sånt enormt hjärta så med hennes enorma stöd så hjälper hon mig verkligen, det har hon alltid gjort, sedan dag ett, säger han i podden Hovavtryck med Matteus.

Adrian Kolgjini började sin karriär som tränare och kusk och i vintras tog han över familjens travimperium på Vomb utanför Malmö, där han nu bor med flickvännen.

Viktigt stöd för Adrian Kolgjini

I podden berättar han att Saga Scott är ett viktigt stöd i hans karriär och att hon finns där för honom i alla lägen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är just den där stöttningen man behöver när man kommer hem också. Man vet att det inte alltid är positiva grejer som händer. Den tryggheten hon ger en, det är få förunnat alltså.

Annons

Adrian Kolgjini fortsätter med hyllningen till flickvännen och berättar hur viktig hon är i hans liv.

– Hon är enormt viktig för mig. Man har alltid trott att man är starkast ensam, men så är det verkligen inte. Hon betyder riktigt mycket för mig. Definitivt. Just med hennes stora hjärta och passion så känner man en enorm glädje i livet. Man blir glad. Nu bor vi ihop och vi har det väldigt bra tillsammans, säger han.

De jobbar båda på hästgården och det funkar bra. Saga Scott har nu även nu även blivit en del i familjeföretaget.

– Vi jobbar här ute på gården båda två, hon har ett antal, fyra passhästar just nu, så hon är halvtidsanställd, sen har hon lite andra grejer på sidan om, med tv-jobb och så vidare. Situationen för dagen är väldigt kul. Vi får liksom ta del av hästarna båda två och bland annat så passar hon Dante Boko, säger han i podden.

FOTO: TT, Instagram

Annons