TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Adrian Grenier är på besök i Stockholm och han är förvirrad av våra studentraditioner

12 jun, 2015 
AvLisa Nylén
Att hoppa och dansa på studentflak kan tyckas vara en udda tradition. Nu har Hollywoodstjärnan Adrian Grenier bekräftat saken.
Annons

Adrian Grenier, 38, från hyllade serien “Entourage” är på besök i Stockholm just nu. Filmversionen av den populära serien har premiär i Sverige den 23 juni, men vad stjärnan gör i huvudstaden är ännu oklart. I går satt han på Hotel Diplomats uteservering tillsammans med en blond kvinna och fick för första gången uppleva Stockholms studentkultur.

“De har en märklig tradition här i Sverige, där de lastar upp sina studenter på ett flak, spelar hög klubbmusik och kör omkring dem genom stan medan de sprutar ned sig själva med öl. Jag ville så gärna hoppa på, haha!” skrev filmstjärnan på Instagram och publicerade en film.

Senare samma dag la han upp en bild tagen uppe på Fjällgatan på Södermalm, där han imponerades över att det fortfarande var så ljust.

11:23 pm Sweden time, skrev han på Facebook. Foto: Privat
“11:23 pm Sweden time”, skrev han på Facebook. Via: Adrian Grenier/Facebook

Om du är i Stockholm är det helt enkelt bara att hålla ögonen öppna så kanske du lyckas ta en selfie med Adrian Grenier!

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons