Adrian Grenier är på besök i Stockholm och han är förvirrad av våra studentraditioner

Att hoppa och dansa på studentflak kan tyckas vara en udda tradition. Nu har Hollywoodstjärnan Adrian Grenier bekräftat saken.

Adrian Grenier, 38, från hyllade serien “Entourage” är på besök i Stockholm just nu. Filmversionen av den populära serien har premiär i Sverige den 23 juni, men vad stjärnan gör i huvudstaden är ännu oklart. I går satt han på Hotel Diplomats uteservering tillsammans med en blond kvinna och fick för första gången uppleva Stockholms studentkultur.

“De har en märklig tradition här i Sverige, där de lastar upp sina studenter på ett flak, spelar hög klubbmusik och kör omkring dem genom stan medan de sprutar ned sig själva med öl. Jag ville så gärna hoppa på, haha!” skrev filmstjärnan på Instagram och publicerade en film.

11:23 pm Sweden time, skrev han på Facebook. Foto: Privat

“11:23 pm Sweden time”, skrev han på Facebook. Via: Adrian Grenier/Facebook

Ett filmklipp publicerat av Adrian Grenier (@adriangrenier)

Senare samma dag la han upp en bild tagen uppe på Fjällgatan på Södermalm, där han imponerades över att det fortfarande var så ljust.

Om du är i Stockholm är det helt enkelt bara att hålla ögonen öppna så kanske du lyckas ta en selfie med Adrian Grenier!

Andra läser också:

13 bilder som visar att Victorias och Daniels bröllop var som en dröm

Mariah Careys drogproblem: ”Har inte sett henne nykter på 14 år”

Äntligen – könet på Kim Kardashians och Kanye Wests andra barn avslöjat

SENASTE NYTT!