Adam Linard bryter tystnaden om romansen i Paradise hotel

Adam Linards avslöjande om Paradise hotel 2019.

Han skulle säga ja till allt – och Paradise Hotel blev inget undantag. För Hänt berättar Adam Linard om nyårslöftet, tiden på hotellet och om det uppstod någon kärlek under inspelningen.

Adam Linard, 24, var rätt trött på livet innan han gav sig iväg för att medverka i TV3:s Paradise hotel. Han hade nyss gjort slut med sin flickvän, tyckte inte att sitt jobb var speciellt roligt och han arbetade konstant för att fly sina känslor. Så för att se vad som kunde hända om han sa ja till allt gjorde han ja-sägande till sitt nyårslöfte.

– Jag var 23 år och jobbade på City gross liksom, hade precis gjort slut med min tjej och mådde inte så bra i psyket liksom. Det enda som fick mig att känna mig bättre var att jobba och tjäna pengar så jag jobbade ihjäl mig. Jag jobbade i affären på dagen och som bartender på kvällen, säger han till Hänt.

Så när castingpersonalen från Paradise hotel frågade om han ville medverka blev det ett ja. Adam Linard berättar att han innerst inne hade velat vara med ändå, men att han inte vågat innan.

– Mitt spontana svar var ju nej, sen kom jag på att jag nu är jag en ”yes-man”. Det kändes ändå bra, för jag hade ändå velat vara med i grunden och nu fick jag något att skylla på ish. Jag ville, men visste inte om jag vågade liksom.

Är ingen ”yes-man” längre

Nu när Paradise hotel-inspelningen är klar har Adam Linard inte kvar löftet om att säga ja till allt längre. Han känner att han inte behöver det, då han mår betydligt bättre idag än vad han gjorde för ett år sedan.

– Nej, nu har jag sagt ja tillräckligt. Och jag har kommit ur den depressionen jag hade eller vad det var, jag mådde inte så bra i alla fall. Det gör man ju inte efter att ha kommit ur ett förhållande på två och ett halvt år liksom, säger han till Hänt och fortsätter:

– Jag vill ju fortfarande säga ja till allt, men det är inte så att jag hoppar från en klippa liksom.

På frågan om det uppstår någon kärlek inne i hotellet på Paradise hotel under inspelningen ger Adam Linard en hint om att det kan slå lite gnistor mellan honom och en annan deltagare.

– Det är så sjukt när man är där inne, för man är ju bara de personerna som är inne på hotellet liksom –och inga telefoner, man träffar bara dessa människor. Så de är lätt att man får ett band med människor där för det är den enda tryggheten man har. Det är därför det blir ett så roligt program med.

Innebär det svaret att du blir kär? 

– Kär vill jag inte säga att jag blir. Men definitivt betuttad. Jag är sådan trygghetsmänniska med och haft långa förhållande i mitt liv. Då blir det så att man söker sig till någon liksom. Jag har lätt för att få känslor med, tror jag, säger Adam.

Adam Linard berättar att han nyligen kommit hem från att ha säsongsjobbat i Grekland och att nu ska börja söka jobb som bartender igen.

– Så vi får se om de blir Stockholm, Göteborg eller Helsingborg eller vart jag hamnar. Jag vill vara ung och lämna alla dörrar öppna. Jag har inget som binder mig, ingen kärlek, ingen katt, ingen hund, inga barn, säger Adam Linard och skrattar.

Säsongspremiären av Paradise Hotel finns att se nu på Viafree.

FOTO: TV3/Viafree

SENASTE NYTT!