Adam Alsing har varit gift med Anette i över 30 år: "Det är en fantastiskt vacker historia"

Allt började på en Europe-konsert. Sedan var Adam Alsing fast.

Nyligen var det premiär för realityprogrammet Ninja Warrior och programledare är Adam Alsing, 46, som gör sitt femtioelfte tv-jobb. Alsing är en riktig arbetsmyra men trots många sena kvällar har han hållit ihop med sin fru Anette, 48, i över 30 år. Allt började på en konsert.

– Det är en fantastiskt vacker historia som utspelar sig i Värmland i början av 80-talet. Jag bodde i Karlstad på den tiden, och hon i Forshaga, som är en liten håla en bit därifrån. Jag lånade henne en femma till bussen och hon sa att jag borde komma till Folkets park i Forshaga helgen därpå för att få tillbaka den och se Europe spela, säger Adam Alsing och fortsätter:

– Så jag åkte dit men då var hon inte där. Senare dök hon upp med bandagerad hand. Hon hade försökt planka in och fastnat i taggtråd. Men när Europe började spela kysstes vi för första gången och sedan dess har vi hållit ihop.

Adam och Anette Alsing är fortfarande lika kära nu som då. Foto: IBL

Adam och Anette Alsing är fortfarande lika kära nu som då. Foto: IBL

Paret har under sina 30 år tillsammans fått sönerna Sebastian, 23, och Kasper, 21. Efter 25 år i offentligheten har en del historier och rykten uppstått kring Adam Alsing, bland annat om knark och porr.

– Det konstigaste ryktet jag hört om mig är att jag och Alex Schulman skulle vara de största knarklangarna i Stockholm. Jag frossar inte heller i porr vilket är ett annat rykte jag läst om mig.

Adam Alsing har en lång tid kvar i mediebranschen, men redan nu förbereder han för sin storslagna sorti.

– På min gravsten ska det stå “Jag är tillbaka direkt efter reklamen”. Det har jag snott av den amerikanske talkshowvärden Johnny Carson.

Andra gillar också:

15 saker bara du som är lantis känner igen

17 gånger vi insåg att Charlie Hunnam skulle vara en bättre Mr Grey

17 saker som du bara fattar om du är en kort tjej

SENASTE NYTT!