LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Ace Wilder är en god lyssnare: "Jag är familjens psykolog"

28 jun, 2016 
AvLina Tidén Sundin
Ace Wilder är det äldsta syskonet och sångerskan älskar att lyssna på vad andra familjemedlemmar har att berätta och ventilera.
Annons

Nya singeln “Selfish” spelas flitigt, men Alice “Ace Wilder” Gernandt, 33, är inte så självisk. Under åren som familjen bodde i Miami i USA blev det Ace som fick ta på sig mycket av ansvaret på hemmaplan när mamma Gudrun Gernandt, 68, arbetade som flygvärdinna.

– Det blir ju naturligt så att äldsta syskonet får hjälpa till lite mer och det var en roll jag inte hade något emot. Min lillasyster Elsa och lillebror Max kom ofta till mig om det var något problem och jag gjorde mitt bästa, berättar hon för tidningen Allas.

Ace Wilder lyssnar och ger råd till sina närmsta.

I en intervju med tidningen Metro har Gudrun tidigare berättat att Ace är som familjens psykolog. Hennes trygghet fick de andra att öppna sig.

– Jag är glad över att jag har en sådan fin och nära kontakt med mina syskon i dag. Jag älskar att lyssna på vad andra personer har att berätta och flera öppnar sig gärna för mig. Däremot drar jag mig nog själv in i det längst när det gäller mitt eget privatliv, säger Ace.

Ace Wilder har vi bland annat sett i “Melodifestivalen”.

Hur mycket “psykolog” hon kommer hinna att vara i sommar återstår att se. Sångerskan som kom trea med ”Don’t Worry” i årets “Melodifestivalen” turnerar med “Diggiloo” fram till och med den 20 augusti.

– Jag visste inte vad det var när jag blev tillfrågad att vara med. Men jag gillar att det är familjevänligt och för alla åldrar, har Ace tidigare sagt till Hänt.

Foto: IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons