LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Accessoarer för miljoner – Helena Seger lyxchockar!

23 nov, 2016 
AvEmelie Tholin
Diamanter är en flickas bästa vän, sägs det ju. Men lite accessoarer från Chanel funkar också. I alla fall om man heter Helena Seger och är sambo med Zlatan. Bara hennes skinnstövlar med pärldetaljer går loss på över 25 000 kronor. Handväskan kostar 10 000 dollar, närmare 90 000 svenska kronor.
Annons

Zlatan Ibrahimovic, 35, är god för åtskilliga hundra miljoner och visst spiller det över lite på resten av familjen. Det var inget billigt krams som livspartnern Helena Seger, 46, hade smyckat sig med under idrottsgalan i måndags. Läckert klädd i svart dök hon upp, med sitt blonda hår, med Chanelhalsbandet för 30 000 kronor blänkande runt halsen. I handen bar hon en liten dyrgrip från samma franska modehus, en väska som kostar närmare 100 000 kronor. Och de nya höga skinnstövlarna från Chanel, med dekorerade pärlor över vristerna, kostar 25 000 kronor.

Men mest av allt är man förstås nyfiken på de där ringarna som pryder Helenas fingrar. Den maffiga på högerhanden är värda åtskilliga hundratusen kronor. Och de på vänsterhanden är inte heller gratis.

Nåväl. Zlatan har råd.

Se bilderna från parets liv tillsammans!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons