Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter Paradise hotel – Jesper Bengtssons besked om Ex on the Beach

Man ler

Jesper Bengtsson åkte nyligen ut från Paradise hotel. Nu har han fått frågan vad som krävs för att han ska ställa upp i Ex on the Beach.

Årets säsong av Paradise hotel börjar snart lida mot sitt slut men det har inte varit en lugn säsong som tittarna kunnat ta del av.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

I vanlig ordning bildade deltagarna par att tävla i och det paret som bildades snabbt var Jesper Bengtsson, 23, och Gabriella ”Bella” Andersson. Men nyligen var det Jesper som spelades ut och fick lämna hotellet – och Bella är fortfarande kvar i programmet.

I en Instagram story fick Jespers följare fråga honom frågor. En fråga var om han skulle kunna vara med i dokusåpan Ex on the Beach. Han svarade då att det skulle kräva en del från produktionen:

Då skulle jag vilja ha 200 000

Jesper Bengtsson har medverkat i fler dokusåpor

Paradise hotel är inte den första dokusåpan som Jesper Bengtsson medverkar i. Tittare kunde se honom i Temptation Island på Kanal 5 där han först gjorde sig känd. Väl där träffade han deltagaren Viktoria Wiklund, 31, för första gången. Efter Temptation Island bjöd Jesper ut Viktoria i programmet Hemliga beundrare i TV3.

– Redan från första gången som jag träffade dig så tänkte jag att det här är ingenting som växer på träd. Du hade någonting, personligheten blandat med ditt utseende, du var unik. Men då hade jag flickvän och var dedikerad till att det skulle vara vi, sa han till Victoria under dejten i Hemliga beundrare.

Victoria som är några år äldre än Jesper och var lite fundersam över åldersskillnaden, och under hela tiden de känt varandra hade hon inte sett honom som något annat än en vän.

– Första gången jag träffade Jesper så var han upptagen, så därför har han varit placerad långt bort i ett fack som inte har varit aktuellt. Det blir ju ganska läskigt när man känner någon och helt plötsligt ska blanda in känslor på det, sa Victoria då i programmet.

Men det hela slutade med att de bestämde sig för att gå på en dejt till. Och när de sa hejdå till varandra blev det till och med en kyss.

Dock blev det inget mellan Jesper och Viktoria utan han är nu singel och njuter av det, har han berättat på Instagram.

LÄS MER: Paradise hotel-profilen Robin “Mos” Anderssons nya barnbesked

LÄS MER: Bellas ilska efter Arvids bortklippta ord i Paradise hotel

LÄS MER: Unga föräldrar-Andrea Norrman avslöjar bebisens kön: ”Längtar”

FOTO: TT/Karin Törnblom

SENASTE NYTT!