LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jessica Wahlgrens kritik mot Robinson – orden om Dennis: ”Mobbning”

08 apr, 2023 
Simon Lundh
Robinson Jessica Wahlgren
Anna Stomsi tvingades lämna Robinson efter förstas örådet.
Nu ger Jessica Wahlgren sin syn på händelsen innan örådet.
– Någon form av mobbning, säger Jessica.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här ryker deltagarna ihop – efter utröstningen i RobinsonBrand logo
Här ryker deltagarna ihop – efter utröstningen i Robinson

Den nya säsongen av Robinson är i fullgång och redan har vi fått se svek och rotationer i båda lagen.

Personen som tvingades lämna programmet i Lag Syds första öråd var Anna Stomsi, 44.

Jessica Wahlgren om händelsen i Robinson: ”Mobbning”

I det senaste avsnittet av Hanna Hedlund, 48, och Jessica Wahlgren, 48, podcast Å andra sidan väljer Jessica att ta bandet från munnen för att beskriva sina tankar om upprinnelsen till att Anna röstades ut.

– Det är kvinna som hamnar utanför och då sitter en kille i synk och säger; ”Jag mår verkligen inte bra av det här, jag ser hur hon går iväg ensam, jag har alltid varit en person som står upp för de svaga”, säger Jessica i podden och forsätter sitt resonemang.

– Sen börjar han typ gråta i synk och säger att det är så fruktansvärt, jag vet att det är et spel, men vi är människor. Han säger; ”Det är inte så att vi är mobbare, det är inte mobbing. Mobbing är det verkligen inte”.

Annons

– När han säger det typ tredje gången då tänker man ”oj” du försöker verkligen övertyga oss tittare om att det inte är mobbing eller framförallt övertyga dig själv om att det inte är det.

Jessica går in på varför hon tror att Dennis Boelius, 42, reagerar så starkt på situationen med Anna.

– Det var som om han själv varit utsatt någon gång för så kände man. Det var så starkt för honom, har man varit utsatt för det själv så är det sista man vill att inte utsätta någon annan för det, säger Jessica och fortsätter:

– Även om inte han personligen utsatte henne för det, så blir det ju någon form av mobbning. När alla går undan och pratar bakom ryggen och paktar.

Hanna Hedlund om det sociala spelet i programmet

Efter Jessicas input på det som gjorde att Anna Stomsi tvingades lämna tävlingen ger Hanna Hedlund sin syn på formatet Robinson.

– Det är den där grejen, i och med att det är ett spel så förstår jag att det kan bli svårt för den moralen då, säger Hanna och fortsätter:

– Alla som är där vet att man är där för att spela ett socialt spel. Jag skulle inte klara det. Det skulle verkligen inte gå.

Jessica fortsätter att säga att hon tror det sociala spelet i gruppen och att tillhöra gruppen påverkade Dennis.

– Det tror jag han tampas med, han ser det hända, men han gör ingeting. Det framkommer aldrig varför han inte gör det, om det är för att de andra ska vända honom ryggen, det vet jag inte, avslutar hon med att säga.

FOTO: TV4/TT

Annons