LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

6 sjukt smarta prylar för alla som måste jobba på nyårsdagen

01 jan, 2019 
AvJoel Linde
Nyårsdagens räddning – här är prylarna som hjälper dig överleva årets värsta dag!
Annons

Är det du som fick ta smällen och hoppa in på årets värsta jobb-pass: nyårsdagen? Blev det lite mycket partajande inatt och nu vill du bara krypa tillbaka hem och lägga dig under täcket? Lugn! Vi har de bästa prylarna som kan göra din dag sååå mycket enklare.

Leta upp någon av de här på lunchrasten och du kommer garanterat överleva dagen (eller införskaffa inför nästa års jobbiga dag!)!

1. Strutskudden

Nu är det ju visserligen en myt att strutsen står med huvudet i sanden, men bilden är ändå väldigt tydlig. Tänkt att ha en sån här att bara stopp huvudet i och försvinna ut i drömvärlden. Mitt på skrivbordet…Eller egentligen var som helst du kan tänkas somna. Med andra ord: exakt var som helst…

2. Armkudden

När nöden kräver får vi ofta nöja oss med handen eller armen som huvudkudde. Men denna arm/handkudde är en ordentlig uppgradering för den dagliga skrivbordstuppluren. Just denna är från Ostrichpillow.

Annons

3. Kaffeväckarklockan

För normalt fungerande människor är kaffet ett uppskattat energitillskott och en mysig stund. För den obotligt trötta människan är det en livsnödvändighet. Den här väckarklockan gör det betydligt mindre motsträvigt att ta sig upp på morgonen, särskilt en dag som nyårsdagen! Denna uppfinningen är från Joshua Renouf.

4. Kuddbandet

Kanske går du direkt från festen till jobbet. Kanske har du hunnit sova en timme. Oavsett – här är produkten för dig som pendlar till jobbet och vill maximera tiden på tåget eller bussen. Den fyller så många syften i ett: det blir mjukt, det blir mörkt, det blir tystare och du slipper vila huvudet mot en nedspottad fönsterruta. Just detta kuddband hittar du på Ostrichpillow.

Annons

5. Skrivbordshammock

Att slänga upp fötterna, luta sig tillbaka och ta en tupplur vid skrivbordet har aldrig varit enklare än med denna skrivbordshammock. Denna produkten finns på Amazon.

6. Låtsasvaken på jobbet-glasögonen

Okej, dessa får ses som en sista utväg om du verkligen behöver sova lite men verkligen inte kan göra det p.g.a. du förväntas göra annat. Kan du inte hänga dig i skrivbords-hängmattan eller ta en tupplur i strutskudden kanske du åtminstone kan komma undan med att sluta ögonen ett par minuter bakom dessa VATTENTÄTA ögonglasögon (oklart varför de är just vattentäta). Just de här kommer från Ebay.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons