LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

9 kändismammor som inte ska vinna något mors dag-pris

31 maj, 2015 
AvAngelica Jaako Billenman
Mors dag i all ära, men man kan ju inte välja sina blodsband. Här är några mammor som kanske inte förtjänar att superhyllas på mors dag, trots allt.
Annons

1. Tan Mom

tanmom

Alla minns väl 2012 när “Tan Mom”, eller Patricia Krentcil, 49, som hon egentligen heter tvingade sin femåriga dotter att sola solarium? De senaste tre åren har Tan Mom faktiskt lagt solandet på hyllan (surprise, surprise!) och i stället satsat på Botox-injektioner, en utvikningskarriär och tillbringat tid på rehab för sitt alkoholmissbruk.

Hon har också spelat in en…öh…musikvideo. Kolla läppsynket, eller snarare bristen på läppsynk…

Annons

2. Britney Spears 2007

Britney Spears med peruk 2007. Foto: Stella Pictures
Britney Spears med peruk 2007. Foto: Stella Pictures

2007 var året då nyskilda Britney Spears, 33, rakade av sig håret, hulkgrät framför paparazzifotograferna, hängde på nattklubbar och hade klippkort på rehab.

Annons

Till slut satte hennes exman Kevin Federline, 37, stopp för den galna morsan och vann vårdnaden om sönerna Sean, 9, och Jayden, 8. I dag har exparet delad vårdnad igen och Britney verkar må bra.

3. Farrah Abraham

giphy-2

Hon blev känd som 16-åring som en av deltagarna i  MTV-serien “16 and Pregnant” och senare även i spin-offen “Teen Mom” där hon vaxade sin treårings ögonbryn.

Sedan dess har Farrah Abraham, som fyller 24 på svenska mors dag, gjort musik(karriär?), kört på fyllan och spelat in två porrfilmer.

Annons

4. Jenelle Evans

giphy-3

Jenelle Evans, 23, var med i andra säsongen av “16 and Pregnant” och “Teen Mom” och gjorde sig känd för ett imponerande brottsregister. Hon träffade jämt fel män i serien och knarkade helt öppet framför kamerorna. Dessutom har hon dömts för innehav av droger och misshandel flera gånger.

Hon har också en förkärlek för flaskan, och då snackar vi inte nappflaskan… Inte så konstigt kanske att hennes mamma Barbara, 62, har vårdnaden om sonen Jace, 5.

Annons

5. Courtney Love

courtneylove

Säga vad man vill om Courtney Love, 50, som artist, men någon vidare mamma har hon aldrig varit! Hon ska ha missbrukat heroin under tiden hon var gravid med sin och Curt Cobains dotter Frances, 22, vilket gjorde att paret förlorade vårdnaden om henne, som de senare, överraskande nog, återfick.

Men Courtney har inte lyckats bygga upp något förtroende hos dottern igen och 2009 fick hon dessutom besöksförbud.

6. Mama June

giphy

Tv-personligheten Honey Boo Boos morsa June Shannon, 35, a.k.a. “Mama June” tvingade i sin dotter energidryck för att hon skulle orka med alla skönhetstävlingar. Men den riktiga ögonbrynshöjaren var när Mama June började dejta den dömda pedofilen Mark McDaniel.

Annons

Till slut stoppade tv-bolaget TLC den populära showenHere Comes Honey Boo Boo” eftersom de ansåg att June utsatte sina barn för fara.

7. Kate Moss

katemoss

Att ha en morsa som är supermodell kan ju låta rätt coolt, men faktum är att Kate Moss, 41, inte varit någon vidare förebild till sin 13-åriga dotter Lila.

Kate har fångats på flera bilder där hon tar kokain och både H&M, Chanel och Burberry bröt sina kontrakt med modellen för att de ansåg att hon skadade deras varumärken.

Annons

8. Dina Lohan

giphy-4

Lindsay Lohans, 28, före detta “momanger” Dina Lohan, 52, är nog förklaringen till varför det har gått så snett för Lindsay…

Det har varit många turer i det här mamma-dotter-förhållandet, men det senaste är att Lindsay hotade att anmäla sin mamma efter att hon sålt dotterns tillhörigheter som var tillfälligt inhysta i Dinas garage. Då snackar vi ALLA tillhörigheter, som möbler, kläder och konst.

Pengarna tog Dina själv såklart.

9. Octomom

octomom

Nadya Suleman, 39, blev känd som “Octomom” sedan hon födde åttlingar 2009. Sedan dess har 14-barnsmamman krampaktigt försökt hänga kvar i kändislivet. Som många andra har hon provat på en karriär som porrfilmsaktris, och även strippa.

Kritiker mot Nadya säger att hon förbiser sina barn, medan hon kan spendera en massa pengar på skönhetsbehandlingar åt sig själv.

Läs det här också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons