9 citat som får oss att älska Zara Larsson lite mer

Zara Larsson råkar inte bara ha vettiga åsikter utan även en stark tro på sig själv. Vi önskar att fler vågade säga vad de tycker och hurrar varje gång sångerskan ger unkna ideal en verbal smocka. Här följer nio citat då vi älskar henne som mest.

1. När hon trädde en kondom över ena benet och la ut på Instagram: “To all the guys saying ‘my dick is too big for condoms’ TAKE A SEAT!”

Foto: Instagram

Foto: Instagram

2. När hon inte räds att berätta om sina stora drömmar. Här i Aftonbladet: “Beyoncé är ett levande exempel på vad jag vill bli.”

Foto: Rex

Foto: All Over Press

3. När hon i sin blogg pekar ut det sjuka i förhållandet mellan Anastasia och affärsmannen Mr Grey i “Fifty Shades of Grey”: “Min kille skulle aldrig få tala om för mig vad jag ska äta, vad jag ska ha på mig, vad jag får dricka, vem jag får prata med.”

Foto: IBL

Foto: IBL

4. När hon ryter ifrån mot kroppsfixeringen: “Kvinnor har i år och dagar ständigt fått anpassa sig efter männen. Hur mycket hud vi ska få visa, vad vi ska ha på oss, hur vi ska bete oss och vad vi ska syssla med. Fuck det där. Det är 2015 och känner man att man inte orkar ha BH eller liknande – DON’T! “

Foto: Stella Pictures

Foto: Stella Pictures

5. När Zara gav svar på de sexistiska kommentarer hon fick efter att ha lagt upp en bild där konturerna av hennes bröstvårta syns: “Big fucking ups till folk som förstår vad jag menar och som inser att kvinnokroppen inte är till för att tillfredsställa alla män och att bröstvårtan är helt jävla naturlig”.

http://instagram.com/p/tqlaKsj1l_/?modal=true

6. När hon precis som vi drömmer om ett nytt boende: “Jag är förövrigt en hemnet-torsk, som ni kanske vet.”

Foto: All Over Press

Foto: All Over Press

 7. När hon trots elaka kommentarer inte slutar stå upp för alla kvinnor: “Feminism är inte lika med jämställdhet, feminism är ett verktyg som används för att få ett jämställt samhälle. Idag är vita män överrepresenterade i samhället och det är fakta. Det är fucking inte jämställt. Kan folk fatta det? Jag blir ledsen, på riktigt. Jag blir ledsen för att folk inte förstår.”

8. När hon öser kärlek över sig själv på alla hjärtans dag: “My valentine is me because I love me and I’m in love with myself and I’m gonna make so much love with myself because I love myself and I’m feeling myself.”

Foto: Instagram

Foto: Instagram

9. När hon tar ställning för abort: “If you don’t have a uterus, don’t even argue. PRO FUCKING CHOICE”.

Foto: IBL

Foto: IBL

Som sagt – vi älskar dig Zara Larsson.

Andra läser också:

12 citat av Blondinbella vi bara vill glömma

10 bevis på att John Travoltas beteende på Oscarsgalan var superkonstigt

15 citat av Eric Saade som får oss att vilja ta fram skämskudden

SENASTE NYTT!