6 svenska kändisar som klär sig som dockor

Det är så underbart med svenska kändisar som bryter modetrenden och vågar klä sig i annat än svart och grått. Här är sex svenska kändisar vi älskar lite extra just nu.

Elsa Billgren

Foto: All Over Press

Gladlynta Elsa Billgren, 29, känner vi igen som inredaren från “Äntligen hemma” men också som den rödhåriga bruttan som alltid har kulörta strumpbyxor till piffiga kjolar! På Elsas blogg ger hon stilsäkra mode- och inredningstips.

Shima Niavarani

Foto: IBL

Krulltotten Shima Niavarani, 29, tar ofta på sig spets eller andra sockersöta plagg som passar en docka. Till det har hon gärna en gullig hatt! Hennes stora dockögon är alldeles förtrollande! För ett par veckor sedan såg vi henne sjunga ut i “Så ska det låta”.

Yohio

Foto: Stella Pictures

Foto: Stella Pictures

När den färgsprakande artisten Yohio, 19, kliver upp på scenen är det är mycket rosa, gullgull och fransar! I publiken kryllar det av ylande tjejer. Han älskar japansk animé och manga.

Foki

Foto: IBL

Vi som inte lusläser fashiondesignern Fokis populära blogg känner igen henne från “Fångarna på fortet”. Den docksöta tjejen är bara 23 år gammal men redan flerfaldigt prisbelönad som en av Sveriges bästa bloggare. Outiftsen är ofta inspirerade av den japanska modetrenden.

Eva Eastwood

Foto: IBL

Örebros stolthet Eva Eastwood, 47, är förutom att vara söt som socker en fantastisk låtskrivare, gitarrist och sångerska! De kära örebroarna har all anledning att skryta för rockabillybruden har komponerat över 800 melodier. Dessutom dansar hon som en drottning!

Dolly Style

Foto: IBL

Ingen av Holly, Dolly eller Polly går någonstans utan peruk, frasig kortkortkjol och söta knästrumpor! Succétrion kallar sig Dolly Style och känns igen från Melodifestivalen där de sjöng låten “Hello Hi”. Tjejerna påstår att de kommer från “ett dockhus i Dollyville” men Schlagerbloggen lyckades minsann avslöja dem

Andra läser också:

Så botar du bakfyllan från helvetet – 9 stensäkra tips

23 leksaker som garanterat kommer att traumatisera dina barn för resten av livet

18 gånger vi insåg att världen behöver fler sexscener med Charlie Hunnam

Senaste nytt