TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

6 karaktärer som gärna får dö i nya säsongen av "Game of Thrones"

25 mar, 2015 
AvCharles Thulin
Vi bara orkar inte med de här personerna längre – George R.R. Martin, var snäll och döda av dem omedelbart bums!
Annons

Sam Tarley

http-::giphy.com:gifs:game-of-thrones-john-bradley-samwell-tarly-iU7QUbHXVsS2s
Foto: Giphy

Bakom Sam Tarlys fega fasad och skakiga sätt döljer sig en… dryg liten skithög som alltid ska rätta alla människor med något han läst i en av alla hundratals miljoner böcker han studerat. Finns det någon malligare människa i hela Westeros?

Bran Stark

http-::giphy.com:gifs:game-of-thrones-bran-stark-meera-reed-sk6SpTB9a6X8k
Foto: Giphy

Om man skulle slå upp ordet “lillgammal” i ett lexikon i något av biblioteken i Kings Landing skulle det sannerligen dyka upp en bild på denna pojkvasker.

Det är ofta som vi inte orkar titta på den präktiga Bran Stark som konstant sätter sig själv före alla andra och gärna trycker ner sin slav Hodor varje tillfälle han får. Snacka om att Bran tycker att han är bättre än alla andra. ALLA!

Annons

Varys

http-::giphy.com:gifs:wtf-game-of-thrones-got-xKdGHzAqLt7aM
Foto: Giphy

Vi kan säga så här. Vi skulle inte direkt gråta blod om den intrigerande Varys får en dolk i ryggen. “Mannen” utan syfte som hela tiden påstår att han inte har något begär på någonting. LÖGN!

Det enda Varys vill är att få makt, mer makt och lite till makt. För att inte tala om hans obehagliga lömska sätt att tala på.

Lord Baelish

hL8HOqQ
Foto: Imgur

Okej, töntarnas tönt Lord Baelish är egentligen en riktig loser. En hallick som extraknäcker som kassör. Till och med Lord Baelish, förlåt, Petyr, själv vet att han är en regelrätt liten nolla. Ändå envisas han med att hela tiden försöka bli någon och hävda sig.

Annons

Vi orkar inte med hans känslokalla hålla masken-sätt. Och vad exakt lider Bael… förlåt, Petyr, av för talfel? Kan han inte gå någon kurs i att prata rent?

Bronn

http-::giphy.com:gifs:game-of-thrones-burn-tyrion-lannister-fYCZwY9IDPMzK
Foto: Giphy

Likaså en bild på Bran skulle dyka upp vid ordet “lillgammal” skulle Bronns bild komma upp om vi slog på “praktarsel”. Den girige oärliga och sexgalne luffaren är varken rolig eller charmig att titta på. Vi tycker att hans existens i Westeros är fullständigt meningslös.

Det värsta är hans “kloka visdomsord” som han vräker ur sig.

Ramsay Snow

http-::giphy.com:gifs:cinemagraph-snow-ramsay-rVrlb1RxwpVWU
Foto: Giphy

Sadisten Ramsays motbjudande smil blir stundtas för mycket. Så fort vi ser den sinnessjuke oäktingen får vi kalla kårar längs ryggraden. Det enda vi väntar på är att Ramsay ska flås levande. Vi önskar att Mads Mikkelsens “Hannibal” skulle hoppa in och visa Ramsay ett och annat.

Annons

Bonus: Gregor Clegane

http-::giphy.com:gifs:game-of-thrones-gregor-clegane-hafr-jlus-bjrnsson-y4yVeszupQM1i
Foto: Giphy

Varför inte Gregor Clegane är med på listan? Han är alldeles för rolig att hata. Dessutom bidrar Clegane till lite mer gore-element i serien.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons