6 karaktärer som gärna får dö i nya säsongen av "Game of Thrones"

Vi bara orkar inte med de här personerna längre – George R.R. Martin, var snäll och döda av dem omedelbart bums!

Sam Tarley

http-::giphy.com:gifs:game-of-thrones-john-bradley-samwell-tarly-iU7QUbHXVsS2s

Foto: Giphy

Bakom Sam Tarlys fega fasad och skakiga sätt döljer sig en… dryg liten skithög som alltid ska rätta alla människor med något han läst i en av alla hundratals miljoner böcker han studerat. Finns det någon malligare människa i hela Westeros?

Bran Stark

http-::giphy.com:gifs:game-of-thrones-bran-stark-meera-reed-sk6SpTB9a6X8k

Foto: Giphy

Om man skulle slå upp ordet “lillgammal” i ett lexikon i något av biblioteken i Kings Landing skulle det sannerligen dyka upp en bild på denna pojkvasker.

Det är ofta som vi inte orkar titta på den präktiga Bran Stark som konstant sätter sig själv före alla andra och gärna trycker ner sin slav Hodor varje tillfälle han får. Snacka om att Bran tycker att han är bättre än alla andra. ALLA!

Varys

http-::giphy.com:gifs:wtf-game-of-thrones-got-xKdGHzAqLt7aM

Foto: Giphy

Vi kan säga så här. Vi skulle inte direkt gråta blod om den intrigerande Varys får en dolk i ryggen. “Mannen” utan syfte som hela tiden påstår att han inte har något begär på någonting. LÖGN!

Det enda Varys vill är att få makt, mer makt och lite till makt. För att inte tala om hans obehagliga lömska sätt att tala på.

Lord Baelish

hL8HOqQ

Foto: Imgur

Okej, töntarnas tönt Lord Baelish är egentligen en riktig loser. En hallick som extraknäcker som kassör. Till och med Lord Baelish, förlåt, Petyr, själv vet att han är en regelrätt liten nolla. Ändå envisas han med att hela tiden försöka bli någon och hävda sig.

Vi orkar inte med hans känslokalla hålla masken-sätt. Och vad exakt lider Bael… förlåt, Petyr, av för talfel? Kan han inte gå någon kurs i att prata rent?

Bronn

http-::giphy.com:gifs:game-of-thrones-burn-tyrion-lannister-fYCZwY9IDPMzK

Foto: Giphy

Likaså en bild på Bran skulle dyka upp vid ordet “lillgammal” skulle Bronns bild komma upp om vi slog på “praktarsel”. Den girige oärliga och sexgalne luffaren är varken rolig eller charmig att titta på. Vi tycker att hans existens i Westeros är fullständigt meningslös.

Det värsta är hans “kloka visdomsord” som han vräker ur sig.

Ramsay Snow

http-::giphy.com:gifs:cinemagraph-snow-ramsay-rVrlb1RxwpVWU

Foto: Giphy

Sadisten Ramsays motbjudande smil blir stundtas för mycket. Så fort vi ser den sinnessjuke oäktingen får vi kalla kårar längs ryggraden. Det enda vi väntar på är att Ramsay ska flås levande. Vi önskar att Mads Mikkelsens “Hannibal” skulle hoppa in och visa Ramsay ett och annat.

Bonus: Gregor Clegane

http-::giphy.com:gifs:game-of-thrones-gregor-clegane-hafr-jlus-bjrnsson-y4yVeszupQM1i

Foto: Giphy

Varför inte Gregor Clegane är med på listan? Han är alldeles för rolig att hata. Dessutom bidrar Clegane till lite mer gore-element i serien.

Andra läser också:

18 puckon som var för smarta för sitt eget bästa

26 albumomslag som inte borde ha sett dagens ljus

14 hungriga husdjur som gör vad som helst för en smakbit