LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

6 kändisar som är coolare än sina kändissyskon

29 jun, 2015 
Lotta Hofström
Det är inte lätt att överglänsas – i synnerhet inte av en coolare, smartare eller snyggare bror eller syster! Här är 6 kändisar som alla äger sina syskon.
Annons

1. Alexander Skarsgård överglänser brorsorna

En av Skarsgårdssönerna som överträffar alla de andra – och det är givetvis Alexander Skarsgård, 38! Hollywood, vampyrsexscener, tindrande blå ögon och en muskulös kropp. Vad behöver egentligen mer sägas?

The Disconnect New York Screening
Hunken Skarsgård. Foto: Stella Pictures

2. Hannah Widell är coolare än Amanda Schulman

Nå jo, båda systrarna är coola. Men det finns något i Hannah Widell, 40, som gör henne snäppet vassare än syrran Amanda Schulman, 35. Hannah är en viktig förebild för unga tjejer – driven, klipsk, rolig och stolt i sin större storlek! Om du som Hänt.se inta kan få nog av varken Hannah eller Amanda så missa inte deras podcast – Fredagspodden!

Annons
SVT:s stora höstpressdag
Den snäppet coolare Hannah med systern Amanda. Foto: Stella Pictures

3. Linda Hammar mer älskvärd än Filip Hammar

Linda Hammar, 42, gjorde succé i realityserien “En annan del av Köping” på Tv4. Brorsan Filip Hammar, 39, är snabbtänkt, rolig och omtyckt- men särskilt cool? Nja! Hans syster däremot! Med sitt fantastiska skratt och ödmjuka sätt är Linda Hammar en av de coolaste realitystjärnorna i Sverige!

hammar filip linda
Linda Hammar är coolare än Filip Hammar. Foto: IBL

4. Pernilla Wahlgren är talangen i Wahlgren-klanen

Det är inte lätt att konkurrera i klanen Wahlgren. Linus Wahlgren, 38, hade ett litet popularitetsuppsving i SVT:s serie “Blå Ögon” och Niclas Wahlgren, 49, hörs och syns överallt. Men det är ju Pernilla Wahlgren, 47, som är den stora stjärnan!

Annons
pernilla wahlgren 4
Pernilla Wahlgren sjunger bäst i familjen Wahlgren. Foto: Eero Hannukainen

5. Dogge Doggelito vinner över Daphné Leon i alla lägen

Dokusåpakändisen och bloggerskan Daphné Leon, 32, är både syskon och kusin (!) med rapparen Dogge Doggelito, 38. Och utan tvekan är Botkyrkas stolthet Dogges framgångar med The Latin Kings mycket coolare än Daphnés största bedrift – en säsong av Paradise Hotel.

dogge dogg daphne

6. Josef Fares är snyggast och smartast

Josef Fares, 37, är den snyggaste av i klanen Fares. Killen har dessutom epitetet filmregissör! Say no more!

Annons
Premiär av Mad Max 4
Bjuder du på ett skjut, Josef Fares? Foto: Stella Pictures

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons