Artikeln innehåller reklamlänkar

Dakota Johnsons svar efter drastiska förvandlingen: ”Ledsen”

Dakota Johnson

Dakota Johnsons glugg, som hon tidigare har charmat sina fans med, är numera ett minne blott. Följarna på Twitter blev chockade när hon i veckn visade upp sin förvandling.
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen
Slå på ljud

Skådespelaren från den världsberömda filmen 50 shades of Grey, Dakota Johnson, 29, chockerade sina följare när hon visade att gluggen mellan framtänderna är borta.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

För drygt en vecka sedan när den nya dramafilmen The Peanut Butter Falcon hade premiär såg fansen att skådespelaren saknar det charmiga ansiktsdraget. Detta fick flera av dem att kommentera utseendeförändringen på Twitter.

”Borta men aldrig glömd”, skrev en följare i en kommentar.

Dakota Johnson efter att täppt igen gluggen.

Dakota Johnson efter att täppt igen gluggen. Foto: Instagram

Dakotas förklaring till förvandlingen

Förvandlingen fick en ny tvist några dagar senare då Dakota Johnson var med i programmet The Tonight Show With Jimmy Fallon, där hon fick frågan varför hennes charmiga glugg nu är ett minne blott. Anledningen är en så kallad retainer, en metalltråd som sitter fastlimmad på baksidan av framtänderna.

– Jag har haft en retainer sedan jag var 13 år, och den var limmad på baksidan av mina tänderna, säger Dakota Johnson

Hon förklarar:

– Jag har haft mycket nackproblem nyligen så min tandläkare, hon bestämde sig för att det skulle vara en bra idé att ta av den och se om min käke var utbyggd. Det hjälpte mig, och mellanrummet stängdes av sig själv. Jag är verkligen ledsen för det också, säger hon.

Dakota charmade alla med sin glugg

I en video med Vanity Fair visade Dakota Johnson för två år sedan stolt upp sin glugg. Hon visade då att hon bland annat att hon fick plats med ett kreditkort och en tandpetare i mellanrummet.

”Idag kommer jag att visa hur många saker jag kan passa in i min lilla glugg, för det är min enda skicklighet”, skämtade hon i videon.

Att gluggen numera är borta verkar vara någonting Dakota är kluven inför, vilket hon uttrycket i intervjun med Jimmy Fallon.

– Jag är också ledsen över min glugg. Så jag skulle verkligen uppskatta lite egentid nu, säger Dakota Johnson.

Dakota Johnson visar sin charmiga glugg när hon visar upp sin talang.

Dakota Johnson visar sin charmiga glugg när hon visar upp sin talang. Foto: Youtube

FOTO: Francois Mori

SENASTE NYTT!