Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

5 saker vi tar med oss på festivalen

22 jun, 2018 
Hand upp alla som ska på festival i sommar! Vi har plockat fram fem saker vi helst inte glömmer att packa ner i resväskan dagen innan.
Annons

Det är efter midsommar som sommaren drar igång på riktigt, eller hur? Och för flera av oss innebär det festival! Sol, regn eller lera – vädret går tyvärr inte att bestämma på egen hand. Men kul har vi ändå, så länge vi har kläder (och prylar) för väder.

För att göra er redo för festivalsommaren har vi plockat fram fem grejer som ni inte vill vara utan. Ni köpa allt direkt i vår shop (reklamlänk)!

1. Ett par snyggare gummistövlar

Hur gärna vi vill ha värme och sol så är det väl ingen riktig festivalkänsla utan regn och lite lera? Med ett par snygga gummistövlar håller du dig både torr och lerfri om fötterna.

2. En jacka att hålla sig torr i

Men det är inte bara fötterna vi vill hålla torra när vädret sviker. En regnjacka håller även kroppen din i festival-form. Med blommor på blir den både roligare, snyggare och somrigare. Jackpott!

Annons

3. Ett par trendiga solglasögon

När solen väl är framme vill vi ha något att skydda ögonen med, eller något att bara vara snygg i. Ett par solglasögon med fjädrande flexigångjärn som passar alla, oavsett huvudform.

4. En bärbar laddare

När din smartphone börjar ta slut på batteri är det inte alltid helt enkelt att hitta en plats att ladda den på. Men med en bärbar laddare klarar din telefon sig hela dagen och kvällen lång.

Annons

5. En smidig väska som rymmer det nödvändigaste

Att släpa omkring på en stor väska i timmar är gärna något vi undviker. Därför passar det perfekt med en liten sådan som rymmer det allra viktigare, och som smidigt går att hänga runt axlarna.

Annons