Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Mirka Norrström avslöjar resultatet – 5 månader efter ingreppet

23 maj, 2019 
Mirka Norrström om operationen
Efter att ha varit gravid elva gånger bestämde sig Mirka Norrström för att operera sig. Nu har det gått 18 veckor sedan ingreppet och i ett inlägg på sin blogg berättar Mika hur hon mår idag.
Annons
Julia Bergmans nya barnbesked – en månad efter förlossningenBrand logo
Julia Bergmans nya barnbesked – en månad efter förlossningen

Familjen annorlunda-profilen Mirka Norrström, 46, har varit gravid elva gånger och är mamma till 13 barn. Graviditeterna har satt sina spår på Mirkas kropp, vilket ledde till att hon i december bestämde sig för att genomgå en genomgå en bukplastik. Syftet med denna var att råda bot på sin diastas, det vill säga separerade magmuskler, som är en komplikation efter hennes många graviditeter.

I januari genomgick trettonbarnsmamman operationen och strax därefter uppdaterade hon sina bloggläsare om hur hon mådde i ett inlägg på sin blogg.

”Jag lever och operationen har gått bra. Igår eftermiddag/ kväll var ett töcken och jag sov mest hela tiden”, skrev hon dagen efter bukplastiken.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Snart har det gått fem månader sedan Mirka Norrström opererades och i ett nytt inlägg berättar hon mer ingående om ingreppet samt tiden därefter.

Annons

Familjen annorlunda-Mirka Norrströms ord om operationen

Mirka Norrström skriver bland annat att hon började träna för två månader sedan men att hon har fått ta det lugnt med magövningarna då det kan ta upp till sex månader innan musklerna är redo för en sådan ansträngning.

”Jag gör ännu inte rena magövningar utan koncentrerar mig på över och underkroppen. Jag är försiktig och noga med att känna efter i magen”. 

TV4-profilen berättar även att numera mår toppen i sin nya kropp.

”Jag känner att jag blir sakta men säkert starkare och besvären från tidigare är helt borta. Jag är så oerhört glad och framförallt tacksam för att ha fått möjligheten till denna operation som har förändrat min livskvalitet till så mycket bättre”, skriver hon.

Problemet med magmusklerna är nu åtgärdat och enligt Mirka Norrström är det kosmetiska resultatet av operationen bara ett plus.

”Jag ångar inte min bukplastik för en sekund och tycker att om man har besvär osv så är det värt alla dagar i veckan”, skriver hon och fortsätter sedan:

”Ibland kan jag inte fatta att jag har gjort denna resa, att jag är fri från de besvären jag hade innan. Så fantastiskt”.

FOTO: Instagram

Annons