Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

5 anledningar till varför vi älskar trendiga Bisou

20 jun, 2018 
AvMalin Perlheden
Svenska märket Bisou är här för att stanna. Här är fem anledningar till varför så många väljer de fina smyckena, gång på gång.
Annons

Tusentals kvinnor över hela Sverige har redan upptäckt Bisou som lanserades i samband med kronprinsessan Victorias 40-årsdag år 2017. Då då tillverkaren presenterade ett hyllningsarmband för mor och dotter (reklamlänk) lagom till  det storslagna firandet på Solliden. Sedan dess har kollektionen utökats från att bara handla om smycken till att nu även innefatta väskor.

Namnet Bisou är från franska ordet för kyss och speglar väl vad kollektionen innehåller. Precis som en kyss kan produkterna från beskrivas både som Bisou fjäderlätta och mycket passionerade i sin utformning. Här är fem anledningar till att vi älskar det trendiga och högkvalitativa märket.

Bisou – därför älskar vi märket

1) Den tidlösa designen

Bisou har lyckats kombinera en tidlös design med supertrendiga inslag. De smycken som vi bär i dag och kommer vara lika heta om både ett och två decennier från nu.

Annons

2) Det förmånliga priset

Allt som glimmar är inte guld, men Bisou-smyckena andas lyx trots att de bara kostar några hundralappar!

3) De klassiska färgerna

Precis som vi inom heminredning ser gyllene toner dominera trendlistorna är inslag av guld ett måste i varje kvinnas smyckeskrin. De guldpläterade smyckena från Bisou håller sig vackra år efter år liksom väskornas trendiga mönster…

4) Den breda användningen

Den som köper ett smycke eller en väska från Bisou har en produkt för alla tillfällen. Oavsett om du är på jakt efter något till festen eller att bära till vardags kan du lita på att din Bisou håller måttet.

Annons

5) De underbara askarna!

Ok, vi köper Bisou-smyckena för att bära, men de små askarna som de kommer i är helt bedårande söta och lämpar sig helt perfekt som fina presenter.

Artikeln publicerades först på Allers.

 

Annons