TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Love Island-profilens tragiska besked om dottern: ”Så ledsen”

23 jan, 2019 
Malin Anderssons dotter har gått bort
Love island-deltagaren Malin Andersson födde en dotter för en månad sedan. Sedan förlossningen har flickan legat på sjukhus – nu delar mamman med sig av ett tragiskt besked i ett känslosamt inlägg på Instagram.
Annons

Svenska Malin Andersson, 26, blev känd efter att hon deltog i den brittiska realityserien Love island. I programmet bråkade hon konstant med sin pojkvän Terry Walsh som bedrog henne. Efter tiden i huset träffade Malin en ny kärlek och åtta månader senare meddelade hon att hon och konstnären Tom Kemp väntade barn. Nyheten bräserades strax efter att Malin gått ut med den tragiska nyheten att hennes mamma hade gått bort.

Den 23 december föddes dottern, som fick namnet Consy. Lyckan var total – men kantades även av en oro eftersom flickan föddes sju veckor för tidigt och familjen tvingades stanna kvar på sjukhuset.

Vände sig till följarna för stöd

”Hon är så vacker och vi är totalt förälskade i henne och känner oss så välsignade men tyvärr har komplikationerna gjort att vi är tvungna att stanna här.Vi har fått många frågor och meddelande och vi vill gärna delge er så ni får höra det från oss först. Vi är oerhört tacksamma för alla hälsningar och vi lovar att hålla er uppdaterade om hennes framsteg men vi ber er respektera vårt privatliv just nu”, skrev Malin på sin Instagram tidigare i januari.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Malins många Instagramföljare var snabba på att kommentera inlägget. Men på onsdagsmorgonen kom det tragiska beskedet – Consy har avlidit till följd av komplikationerna, endast fyra veckor gammal. I ett känslosamt inlägg delar Malin med sig av det som har hänt:

”Jag älskar dig så otroligt mycket och min mamma ville verkligen att du skulle vara med henne. Din tid var inte kommen än. Mamma älskar dig. Jag var med dig varje dag. Du öppnade dina ögon en sista gång och jag tittade in i de där vackra, stora, bruna ögonen. Jag är så ledsen att jag inte kunde göra mer. Ha det så fint med mormor nu. Min ängel. Vila i frid.”

Kommentarsfältet svämmar nu över av stöttande kommentarer från Malins följare.

”Jag har följt varje stund av din graviditet i sociala medier. Idag fick jag veta att din ängel har åkt till himlen. Jag beklagar sorgen”, skriver en användare.

”Ord räcker inte till. Jag beklagar”, skriver en annan.

”Jag är så ledsen för din skull”, skriver en tredje.

FOTO: TT

Annons