Idol 2023 marknadsföring banner

4 saker du vill veta om influencern Angelica Blick

28 apr, 2020 
Influencern Angelica Blick tränar i blå tights
Angelica Blick är en av Sveriges mest framgångsrika influencers, och i vår kommer hon synas i rutan i tv-programmet Fitness Diaries på Dplay.
Men vem är egentligen träningstjejen Angelica Blick? Hänt svarar.
Annons
Allt om om influencern Angelica Blick
Allt om om influencern Angelica Blick

Angelica Blick är 28 år gammal och en av Sveriges mest framgångsrika influencers. Snart kommer tittarna att kunna se henne i tv-rutan. Men vem är Angelica Blick egentligen? Hänt svarar.

Förlovad med André Bånghäll

Under hösten 2019 gick Angelicas pojkvän André Bånghäll ned på knä och friade. Frieriet ägde rum i Italien och filmades för att sedan delas på sociala medier.

André är landslagsman i thaiboxning, så träning är något de båda brinner för.

Efter att André gått ned på knä så säger Angelica Blick:

– Jag snarkgråter, följt av ett ”ja”.

Paret har varit tillsammans i över fem år och till Nöjesbladet har hon tidigare berättat om känslorna efter frieriet.

– Så länge jag får vara med honom så är jag tacksam för allt.

Angelica Blick och André Bånghäll på röda mattan för King Magazine
FOTO: Karin Törnblom/TT

Fitness Diaries

I tv-programmet Fitness Diaries på Dplay får tittarna följa fyra av Sveriges största kvinnliga fitness-influencers. Personerna tittarna kommer att kunna följa under våren i och med programmet är Denice Moberg, Caroline Aspenskog, Hannah Andersson och Angelica Blick.

Annons

Realityserien är egenfilmad där kvinnorna delar med sig av det hårda arbete som faktiskt ligger bakom deras superkroppar.

Tittarna får ta del av en fördjupad bild av kvinnornas liv, träningspass och förberedelser inför tävlingar eller deras höga uppsatta målsättningar. Samt får tittarna se sanningen bakom den ”perfekta bilden i ett Instagram-flöde”.

– Man kommer få följa mig i min vardag och träning – massa träning – och utmaningar inför det. Det är så sjukt kul och jag är så sjukt peppad!, har Angelica sagt i ett pressmeddelande för programmet.

Angelica Blicks träning

Som en av Sveriges mest framgångsrika influencers så gick hon sakta men säkert mer mot fitnesshållet och började träna mer och mer. De senaste åren har Angelica satsat helhjärtat på träning och fitness och nu är hon mer taggad än någonsin inför att visa upp resultatet av det hårda arbete som ligger bakom.

”PREMIÄR FÖR ‘FITNESS DIARIES’ om 1 vecka på Dplay och jag är 1. Äckligt nervös 2. Men samtidigt så taggad att få visa en del av min resa inom träningen 💪🏽 målen är satta och starkare vill jag bli!”, skriver Angelica på Instagram.

Annons

Angelica Blick på Instagram

Angelica Blick är en av de influencers som blev riktigt stor först i Sverige. På sitt Instagram-konto har hon över en miljon följare och går under namnet angelicablick.

Följarna till kontot får ta del av Angelicas vardag som innehåller fantastiska bilder och mycket träning.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Annons