4 saker du vill veta om Dennis Mlivic i Celebrity Ex on the beach

Dennis Mlivic

Dennis Mlivic är nu aktuell i Celebrity Ex on the beach 2020, där det snabbt visar sig att han är riktigt populär.
Men vem är egentligen Dennis, och hur blev han känd?
Hänt svarar.
Slå på ljud

Dennis Mlivic, 21, från Helsingborg klev in i Celebrity Ex on the beach 2020 som singel och öppen för förslag. Single and ready for a new pringle så att säga!

Som alla vet går det fort i hockey, och även så för Dennis.

Dennis resa i Celebrity Ex on the beach 2020

I starten av programmet blev det snabbt närgånget mellan Dennis och Elin “Woodie” Skog, 23, från Karlskoga. Dock blev det lite tjall på tråden när exet Monalisa Skinnari, 24, från Stockholm klev in i huset.

Monalisa och Dennis ville nämligen pussas lite, något som Elin inte uppskattade då hon ville vara den enda för Dennis, vilket ledde till att hon kort och gott avslutade den påbörjade relationen med Elin.

Det blev inte en lugn stund länge för Dennis. Någon dag senare, efter att han och Monalisa hittat sin grej, så klev exet Emma Hellström, 26, från Stockholm in i huset.

Detta rörde till det en hel del för Dennis. Dock blev Monalisa hemskickad en dag senare, vilket gjorde att Dennis kunde fokusera helt på Emma.

Dennis relation till Nina Glimsell

Men när Nina Glimsell, 25, från Göteborg sedan entrade huset blev det snabbt liv i luckan. Nina började direkt flirta med Dennis, som i sin tur avslutade allt som var påbörjat med Emma och fortsatte den nya relationen med Nina. Och tur var väl det, då kärleken verkar vara stark dem emellan då de än idag är ett par – och inspelningen av programmet ägde rum hösten 2019.

Nina Glimsell och Dennis

Nina och Dennis hittade varandra i Ex on the beach. FOTO: Dplay

I slutet av april i år gick paret ut med att de var ihop. Ja, de lyckades alltså hålla sin relation hemlig i över ett halvår!

Och av vad de delar på Instagram att döma så verkar de superkära.

Därför bor Dennis Mlivic i Kroatien

Dennis bor halva tiden av året i Helsingborg och resten av tiden i Kroatien. Orsaken till detta är att den adrenalinstyrde charmören driver eget företag i där.

– Jag driver en charterverksamhet i Kroatien. Jag är en person som gillar att skapa, utveckla och bygga upp mina egna mål och drömmar – och inte någon annans, berättade Dennis i sin introduktionsvideo för sin medverkan i tv-programmet Love island 2018.

Love island 2018

I Celebrity Ex on the beach 2020 är de medverkande endast profiler som synts till i tv-rutan tidigare. Och var har tittarna kunnat se Dennis i för sammanhang tidigare? Jo, i dejtingprogrammet Love island 2018.

Dennis i Love island 2018 gör ett hjärta

FOTO: TV4

– Tjejer som får mig på fall är tjejer som är självsäkra, mysiga och visar mycket känslor, berättade Dennis inför sin medverkan i programmet.

Charmören åkte till Grekland i hopp om att hitta den rätta, men åkte dessvärre hem tomhänt.

FOTO: Dplay, TV4

SENASTE NYTT!