Noomi Rapace krav på ex-maken Ola – efter erkännandet

Ola Rapace och Noomi

Ola Rapace är aktuell med en ny självbiografi – vilket inte verkar uppskattas av alla.
Nu berättar han i podcasten Nemo möter en vän att hans ex-fru Noomi krävt att en viss del måste tas bort innan publicering.
– Jag är så chockad över reaktionerna, säger han.
Slå på ljud

Det har snart gått tio år sedan Noomi och Ola Rapace gick skilda vägar efter nio år som gifta.

Ola har tidigare berättat om den svåra skilsmässan i rapparen Sebastian Staksets podd ”Helt ärligt”.Det är på frågan om vad som är det värsta som har hänt honom som Ola Rapace svarar att det är skilsmässan från Noomi.

– Skilsmässan från Noomi och den perioden efter när jag kände att jag inte hade någon riktning eller tillhörighet eller någonting, och det var ju då du och jag snurra som värst också, för jag kände att det inte fanns någon anledning att hålla emot liksom. Vilket är jäkligt barnsligt och inte sant, för man har ju alltid massor att förlora.

Han fortsätter i podcasten:

– Då kände jag att det spelar väl ingen roll om jag gör illa mig själv eller gör illa någon annan eller förstör relationer, för det finns ingenting som är värt att vara rädd om längre. Det var ju en jäkligt läskig känsla. Det är nära till självmordstankar och sådant då, om man känner att man inte har något att förlora.

Nu har Ola berättat om känslorna kring uppbrottet i ytterligare en podcast, i Nemo möter en vän. Där berättar han att han låtit de berörda i boken få läsa sin del innan den släpps.

– Jag kände att jag var tvungen låta de läsa innan jag släppte den. Jag är helt chockad av reaktionerna jag fick av vissa av kvinnorna.

– Jag är så chockad över reaktionerna. Alla utan Noomi blev skogstokiga och Noomi blev jätteledsen. Sen har jag inte riktigt bestämt mig om jag ska börja ta hänsyn till det när jag skriver klart eller om jag ska säga att de får skylla sig själva när de lever med mig.

Han  säger att ex-frun krävt att vissa delar ska tas bort i hans nya självbiografi.

– Noomi hade en grej som hon krävde och den tog jag bort direkt. Men de andra grejerna vet jag faktiskt inte än, det beror på. Jag är fortfarande ledsen att de är så jävla arga.

Lever idag med Sonja Jawo

Ola Rapace och Noomi Rapace har ett barn tillsammans. Efter skilsmässan fann han kärleken i Sonja Jawo, som han gifte sig med i Paris förra året.

– Jag har aldrig varit så här lycklig i hela mitt liv. Just nu är jag den lyckligaste mannen på planeten, sa han till Expressen då.

Paret träffades i Stockholm 2018 genom en gemensam vän.

– Hon följde med mig till Paris morgonen därpå och sedan dess har vi varit ett par.

LÄS OCKSÅ: Ola Rapace svar om framtiden med hustrun Sonja Jawo

LÄS OCKSÅ: Ola Rapace och Thorsten Flinck i bråk vid Systembolaget

FOTO: TT 

SENASTE NYTT!