Uppdaterad artikel: 32-åriga Big Brother-stjärnan inte död – fick twitterkontot hackat

Uppdaterad artikel: 32-åriga Big Brother-stjärnan inte död – fick twitterkontot hackat

Big Brother-stjärnan Rebekah Shelton uppgavs tidigare idag vara död. Beskedet kom på hennes egna sociala medier, men nu dementerar hon själv uppgifterna. – Jag är inte död, säger hon.

Transsexuella Rebekah Shelton blev känd genom sin medverkan i ”Big Brother” 2009. Hon gjorde sin könskorrigering efter sin medverkan i “Big Brother”. Förra året berättade Rebekah Shelton att hon under perioder mådde väldigt dåligt på grund av att hon kände sig mycket ensam och isolerad.

– Vid ett tillfälle innan min operation var jag tvungen att lämna mitt hem, och i sex månader prostituerade jag mig. Jag ville ta livet av mig så många gånger för jag hade ingen att prata med, sa hon då i en intervju i OK! Magazine.

Tidigare idag gick The Sun ut med att 32-åringen oväntat gått bort efter att ett uttalande lades upp på hennes sociala medier.

Vi är ledsna att informera alla om den sorgliga nyheten att vår underbara och fina Rebekah dog oväntat på onsdag kväll. Vi ber er respektera familjens privatliv“, lyder uttalandet.

Men bara timmar senare fick hon själv gå ut och dementera uppgiften. Hon är inte alls död, meddelar hon i en video på Twitter. Den tidigare tweeten om att hon var död postades från hennes eget konto, men det var inte hon som hade postat den.

– Jag har gått igenom ett helvete idag. Någon har använt mitt Twitter-konto för att skriva den där dumma uppdateringen om mig. Den här personen kan inte acceptera faktumet att jag är lycklig. Jag är på semester i Arabien. Och jag är inte död, säger hon i videon.

Hon skriver även att en advokat är inkopplad i fallet och att personen som ligger bakom detta kommer att få betala.

LÄS OCKSÅ: Så ser Kurt Cobains dotter ut idag – 23 år efter hans död

LÄS OCKSÅ: En av världens mest kända porrstjärnor är död – blev 23 år

FOTO: Youtube, Twitter

FRÅN FÖRSTASIDAN