Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Bär crop top som stjärnorna i höst

22 aug, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
LÄS OCKSÅ: Så får du Kylie Jenners ikoniska läppar
Annons

Croppade toppar är utan tvekan årets hetaste plagg och under sommaren har det använts flitigt runt om i världen. Vi på redaktionen älskar det och därför vill vi uppmana till att hålla fast vid toppen nu när kylan nalkas också, för det går faktiskt att använda den på många olika sätt även när det är höst.

Shay Mitchell är stencool både till fest och vardags. I hennes garderob är crop tops i olika färger ett definitivt basplagg. Här bär hon den med stora pösiga byxor, sneakers och en hoodie knuten runt midjan. Vill du styla dig likadant hittar du toppen HÄR (reklamlänk)

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Så stylar du din crop top i höst

En annan stilikon i Hollywood är Tallia Storm, hon är expert på att skapa sin egen stil. Hon rockar sin svarta crop top med ett par softare byxor, klackar och en färgglad jacka. Den svarta toppen funkar utan tvekan till ALLT och du hittar den HÄR (reklamlänk)

Annons
Så stylar du din crop top i höst

Rött kommer aldrig gå ur tiden, det tjatar vi ständigt om. Bella Hadid bär ofta upp färgen och även hon har snappat upp hur toppen kan användas på hösten, sno hennes stil med toppen HÄR (reklamlänk)

Så stylar du din crop top i höst

Foto: IBL 

Annons