LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Annie, 26, vill ligga med 600 personer i år – mammans reaktion när hon får veta

21 jun, 2024 
Linn Seipel
Annie Knight
26-åriga Annie har ett udda plan för 2024 – hon ska gå till sängs med 600 personer. Nu avslöjar hon mammans reaktion på målet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin ”E-type" Erikssons ånger i beslutet kring dottern: ”Det gick så fort"Brand logo
Martin ”E-type" Erikssons ånger i beslutet kring dottern: ”Det gick så fort"

Australienska Annie Knight, 26, uppmärksammades i flera nyhetsmedier i fjol, efter att ha gått ut med att hon haft 300 älskare på ett år.

Annie arbetar med OnlyFans där hon publicerar erotiskt innehåll, och nu har hon ett nytt mål. År 2024 ska hon dubbla antalet människor som hon går till sängs med.

26-åriga Annie ska ligga med 600 personer på ett år

I en intervju på youtube-kanalen Love Don't Judge, berättar Annie om omgivningens vida åtskilda reaktioner på den udda målsättningen. Vissa menar att det är skönt att se en kvinna äga sin sexualitet, medan andra tycker att det tyder på psykisk ohälsa och ett underliggande missbruk.

– Vissa människor har varit superstöttande men majoriteten av människorna har dömt mig och sagt att jag är full av sexuellt överförbara sjukdomar. Att jag inte skyddar mig och att jag är äcklig, säger Annie i programmet, och fortsätter:

Annons

– Men jag skyddar mig väldigt noga. Jag måste det i mitt arbete. Du kan bara filma med andra kreatörer när du är frisk, så vi gör fullständiga kontroller för könssjukdomar varannan vecka.

Mammans reaktion på Annies sexuellt utsvävande beteende

Några som turligen inte dömer Annie för sitt sexuella driv är hennes föräldrar. I samma intervju berättar hon om mammans oväntade reaktion på att dottern legat med 300 personer på ett år.

– Du vet vad du gör, hade mamman sagt och fortsatt:

– Du försöker visa att en kvinna kan ha kontroll över vad hon gör i sitt liv.

Mamman har en feministisk livsåskådning berättar Annie, som hon har ärvt. De tycker att en kvinna ska få leva ut sexuellt precis som män.

– När en man gör det, blir han hyllad som en legend, men när en kvinna gör det blir vi kallade fula saker. Det är inte rättvist.

Annie är bisexuell och har hittills legat med över 365 personer under 2024, vilket ursprungligen var det årliga målet. När hon nu i juni redan hade slagit det, så höjde hon slutsiffran till 600. Mycket tyder således på att Annie kommer nå sitt mål!

FOTO: Instagram

Annons