LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

2 förlovningar senare – då gifter sig Nano med kärleken Frida

05 feb, 2019 
Hänt
Nano Omar och sambon Frida har bestämt datum för bröllopet, som sker den 3 augusti i år.
Mello-aktuella Nano avslöjade i december att han förnyat sin förlovning med sambon Frida. Senast de förlovade sig var för tio år sedan. Nu planerar paret inför bröllopet vars datum äntligen är bestämt.
Annons

Artisten Nano Omar, 32, är åter tillbaka i Melodifestivalen. För två år sedan slutade han på en andraplats med låten ”Hold on”. Efter framgångarna försvann han hastigt från rampljuset och det är just det som nya bidraget ”Chasing rivers” handlar om.

– Den handlar om att komma tillbaka när man har tappat sig själv. Jag har erfarenhet av det. Men nu är jag tillbaka, och har lärt mig att följa magkänslan. Jag har en extrem revanschlust. Jag vill visa upp mig igen med en låt jag står för och skulle inte må dåligt över att komma etta, säger Nano till Expressen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Sedan förra Mello-succén har låtskrivaren har inte bara varit i studion, utan också lovat sin sambo Frida, 30, ett bröllop under 2018. Det var nämligen snack om att det skulle bli ett tv-program där tittarna skulle få se när Nano skulle få sin Frida, men det blev aldrig av.

– Nej, men det var management och det här bolaget som inte kom överens riktigt, tror jag. Så vi valde att skjuta på det, sa Nano till Hänt i december förra året.

Annons

Blir inget vanligt bröllop

Men nu ringer bröllopsklockorna återigen för Nano och Frida! I slutet av förra året förnyade de sin förlovning och nu är bröllopsplanerna återigen i full gång. Redan vid förlovning nummer två var de säkra på att bröllopet skulle bli av under sommaren 2019 – och nu är datumet satt. För Expressen berättar Nano att giftermålet blir av den 3 augusti i sommar.

Men det blir inte vilket bröllop som helst, utan en folkfest för de drygt 4 000 invånarna i Oskarsström där paret bor.

– Alla får vara med, vi försöker visa att vi finns där och vill göra något för orten. Då tror jag det är bra att bjuda in, lära känna byn och knyta kontakter. Vi ska åka häst och vagn ner till en åker. Det blir grillad korv och hamburgare till mat. Vi bjuder in artister och det blir scen, hoppborgar och smink. Det mesta sponsras, säger Nano till Expressen.

Av: Charles Thulin och Agnethe Alm

FOTO: IBL/Karin Törnblom, IBL/Robin Lorentz-Allard

Annons