2 år efter förlovningen – Robin Bengtssons ord om uppbrottet

Robin Bengtsson om uppbrottet från Jennie Salte

Robin Bengtsson är just nu aktuell i årets Let's dance där han dansar ihop med Sigrid Bernson. Under pressträffen för programmet berättar han om det mindre glädjande beskedet för Hänt – han och fästmön har gått skilda vägar.

Artisten Robin Bengtsson, 28, är en av de tävlande i årets säsong av Let’s dance på TV4. Han dansar ihop med Sigrid Bernson, 30, som vi har sett tävla i programmet tidigare.

Sigrid hoppas du fortfarande tycker dans är kul efter det här”, skrev Robin Bengtsson skämtsamt i ett inlägg på Instagram när han delade nyheten om att han är en av de tävlande i årets säsong av programmet.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

I mars 2017 friade Robin till sin flickvän strax efter att han vunnit Melodifestivalen med sitt bidrag I can’t go on. 

– Det känns fantastiskt! hälsade Robin Bengtsson till Hänt via sin presskontakt då och tackade samtidigt för alla gratulationer.

Men nu bekräftar Robin Bengtsson för Hänt att förlovningen är bruten och att relationen tagit slut.

– Jag är inte i en relation just nu, säger Robin Bengtsson till Hänt under pressträffen av Let’s dance 2019.

Robin Bengtsson är inte den enda som är nybliven singel i årets Let’s dance. Hans danspartner Sigrid Bernson bröt nyligen upp från den tidigare pojkvännen Samir Badran, 28. För Hänt förklarar både Robin och Sigrid att de båda kommer att fokusera på glädje, och att gå vidare, under våren.

Tidigare barnplanerna

Sedan en tidigare relation har Robin Bengtsson sonen William, och för Hänt har han berättat att han och flickvännen haft planer på fler barn i framtiden.

– Det är ju lämpligt om vi ska gifta oss. Vi har pratat om det, men det blir nog lite längre fram i så fall. Det blir inte i år, sa Robin tidigare.

LÄS MER: Här kastar Robin Bengtsson kläderna med vännen Kenny Solomons

LÄS MER: Robin Bengtssons flirt till SVT – efter mello-vinsten: ”Svårt att hålla mig”

FOTO: TT

Av Stina Dahlgren och Saga Pettersson