Mammans första ord om Zara Larssons stora kärlekslycka

Zara Larssons mamma Agnetha Larsson

Superstjärnan Zara Larsson och pojkvännen Brian Whittaker har varit tillsammans i över två år. Nu avslöjar Zaras mamma, Agneta Larsson, vad hon egentligen tycker om honom.

Det var för två år sedan som Zara Larsson, 21, gick ut med att hon och den brittiska modellen Brian Whittaker, 19, är ett par. Men allt var inte en dans på rosor från start. Allting började med en oskyldig flört på Twitter när Zara twittrade ut en bild på Brian och frågade vem killen var. Brian svarade snabbt på tweeten och de började dejta, men i Hellenius hörna berättade Zara att det var en väldigt trög start.

– Det tog ett och ett halvt år tills det att vi blev tillsammans. Vi gick på några dejter och det var lite sisådär i början, sa hon då.

Programledaren David Hellenius frågade om Brian försökte leka svår, men det var inte där problemet låg.

– Det var ingen vibe först. Och då blev jag så att jättesnygg kille, men om man inte har kemin då får det vara tycker jag, sa Zara Larsson.

Lyckligtvis valde de ändå att fortsätta träffas och ett och ett halvt år senare blev de ett par. När de firade ett år ihop och skrev Zara Larsson ett inlägg på Instagram om parets framtidsplaner:

”Kan inte vänta tills vi är 30 och har ett hus och barn och hundar och kanske en liten sköldpadda”.

Agnetha Larssons ord om Zaras pojkvän

I söndags drog Mammagalan på Berns salonger av stapeln och Zara Larssons mamma, Agnetha Larsson, 56, var på plats tillsammans med superstjärnans farmor. När Hänt träffade Agnetha Larsson berättade hon om uppskattningen hon fått från Zara under morsdag.

– Jag fick ingen present men jag fick ett gulligt telefonsamtal från både Zara och Hanna som grattade mig på dagen, säger hon.

När Hänt frågar om Zaras relation med pojkvännen Brian, är det bara positiva ord som kommer från Agnetha.

– Han är jättetrevlig, verkligen hur gullig som helst. Så länge hon är nöjd så är jag nöjd, säger Agnetha och farmorn flikar in:

– Jag kan inget annat än instämma, vi älskar honom.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram