Idol 2023 marknadsföring banner

1,5 år efter sonens födsel – Ellinor Bjurströms barnbeslut

20 jan, 2020 
1,5 år efter sonens födsel – Ellinor Bjurströms nya barnbeslut
Influencern och modellen Ellinor Bjurström är aktuell för en ytterligare säsong i Unga mammor.
Men att få livet att gå ihop hemma är kanske inte alltid så lätt som det kan se ut.
Trots det är tankarna inför tillökning inte obefintliga.
– Men jag vill inte vara gravid igen, säger Ellinor till Hänt.
Annons
3 saker Ellinor Bjurström har i sin handväska
3 saker Ellinor Bjurström har i sin handväska

Influencern Ellinor Bjurström, 25, har vi bland annat tidigare sett i Top Model men också Unga mammor på Viafree där hon gjort succé. En ny säsongen av programmet är aktuellt i vår och Ellinor kommer ännu en gång vara en av de unga mammorna som vi får följa.

När det gäller modellyrket är det något som Ellinor valt att lägga på hyllan, i alla fall för tillfället. Orsak? Hon vill fokusera på sitt yrke som influencer och står inte heller för det ideal som hon tycker att yrket kräver av henne.

”Vi har ju våra problem”

Ellinor Bjurström är nervös inför kommande säsong av Unga mammor, då hon knappt minns vad hon sagt eller gjort när kameran har rullat. Hon menar att hon antagligen kommer att bli lika förvånad som tittarna.

– Jag tänker ju efter att jag har pratat, det är ju inte tvärtom, säger Ellinor Bjurström till Hänt i en intervju.

Men att livet är ganska tufft hemma är inget som Ellinor hymlar om.

Annons

– Det är väl aldrig riktigt lätt med ett familjeliv och att få allt att gå ihop. Vi har ju våra problem, berättar Ellinor för Hänt.

Ellinor Bjurströms bebisplaner

Trots att det kan vara kämpigt hemma så går livet ihop med Jimmy Olsson, 31, bra. Ellinor Bjurström älskar sin roll som mamma, men är kluven till om hon vill ha fler barn.

– Jag vill ha fler barn, men jag vill inte vara gravid igen. Jag gillar inte att vara gravid, säger Ellinor till Hänt och fortsätter:

– Jag fick extremt mycket hormoner och jag blev bokstavligen ett monster under min graviditet. Jag kunde varken behärska mig eller bete mig.

Men viljan till fler barn verkar trots det fortfarande att finnas där. Trots att hon är bestämd på att hon inte vill gå igenom en ytterligare graviditet.

– Men jag vill ha fler barn, avslöjar Ellinor för Hänt.

FOTO: TT

Annons