Artikeln innehåller reklamlänkar

14 lyxiga adventskalendrar 2018

14 populära adventskalendrar 2018

Julen är här.... snart. Tiden går fort, det vet alla! Just nu finns massor av lyxiga adventskalendrar fyllda med ljuvliga prylar att lägga vantarna på inför decembermånad och juletider.

Hur många går i tankar om jul redan nu? Det är mycket med julen som är så där härligt och drömmigt, men hur härligt och drömmigt hade det inte varit att ha en adventskalender med små prylar i att pilla med under december ända fram till jul?

Just nu finns det massor att välja bland i butik, men en del börjar också sälja slut. Så om du vill känna dig som en jul-prinsessa 24 dagar i december bör du skynda att skaffa dig en adventskalender.

Här nedan har vi plockat fram de adventskalendrar som vi drömmer allra mest om.

 

Rituals adventskalender

1. I adventskalendern från Rituals gömmer sig allt du kan tänka dig i skönhetsväg. Klicka här för att komma till adventskalendern från Rituals (länk till Apprl)

 

Lumene adventskalender

2. I adventskalendern från Lumene hittar du 20 stycken hudvårdsprodukter och 4 stycken sminkprodukter. Klicka här för att komma till Lumenes adventskalender (länk till Apprl)

 

Adventskalender från Essie

3. Vad som gömmer sig i Essies adventskalender? Nagellack så klart! I flera olika färger, nyanser och former. Klicka här för att komma till Essies adventskalender (länk till Apprl)

 

Adventskalender från Yankee Candle

4. För den som älskar saker som doftar passar den hrä utmärkt. I Yankee Candles adventskalender gömmer sig massor av goa doftljus! Hur mysigt att tända ett nytt varje dag ända fram till jul? Klicka här för att komma till adventskalendern från Yankee Candle (länk till Apprl).

 

5. I Decélors adventskalender gömmer sig 24 skönhetsprodukter från den populära hudvårdsserien. Klicka här för att komma till Decélors adventskalender (länk till Apprl)

 

Adventskalender från Revolution

6. En adventskalender fylld med smink för både ansikte, ögon och läppar. Klicka här för att komma till adventskalendern från Revolution (länk till Apprl)

 

Adventskalender från YSL

7. För den som har lust att unna sig en extra lyxig kalender finns den här goa från YSL fylld med märkets mest ikoniska produkter. Klicka här för att komma till adventskalendern från YSL (länk till Apprl)

 

Adventskalender från Revolution

8. Revolution har i år även den här adventskalendern, med extra allt. Något dyrare, men betydligt mer innehåll. Klicka här för att komma till adventskalendern från Revolution (länk till Apprl)

 

Adventskalender från Maybelline

9. På utvalda dagar gömmer sig smink från Maybelline. Klicka här för att komma till adventskalendern från Maybelline  (länk till Apprl)

 

10. The Body Shop har tre adventskalendrar i år. Här den dyraste, men mest matiga, kalendern. Klicka här för att komma till adventskalendern från The Body Shop (länk till Adtraction)

 

 

11. Och så har vi den andra från The Body Shop för lite mindre pengar. Klicka här för att komma till adventskalendern från The Body Shop (länk till Adtraction)

 

12. Och den från The Body Shop för minst pengar! Klicka här för att komma till adventskalendern från The Body Shop (länk till Adtraction)

 

13. För alla som älskar att sätta färg på sina läppar och ögon finns den här ultimata adventskalendern från NYX. Klicka här för att komma till adventskalendern från NYX (länk till Adtraction)

 

14. I BubbleTs adventskalender finner du en blandning av härliga bad- och kroppsvårdsprodukter. Klicka här för att komma till adventskalendern från BubbleT (länk till Adtraction)

 

LÄS OCKSÅ: Så gör du din egen adventskalender till julen 2018

LÄS OCKSÅ: 11 adventskalendrar för barn och tonåringar 2018

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN