Artikeln innehåller reklamlänkar

14 år efter Idol – Agnes Carlsson aktuell med ny Avicii-låt

Agnes Carlsson i ny Avicii-låt

14 år har gått sedan Agnes Carlsson tog hem vinsten i TV4:s Idol. På fredag får vi höra henne sjunga duett tillsammans med kärleken Vincent Pontare i den nya Avicii-låten Tough love.

Agnes Carlsson, 31, blev känd för svenska folket efter sin medverkan i Idol 2005. Säsongen slutade med att hon mötte Sebastian Karlsson i en final och tog hem segern med vinnarlåten Right here, right now.

Efter succén i Idol fortsatte Agnes Carlsson med musiken och fyra år efter segern kom hiten Release Me. Strax därefter uppträdde hon tillsammans med Björn Skifs, 72, på kronprinsessan Victoria och prins Daniels bröllop. Agnes har även medverkat i TV4:s Så mycket bättre.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

När det kommer till privatlivet träffade Agnes Carlsson sin stora kärlek Vincent Pontare, 38, redan 2009. Efter fyra år tillsammans förlovade de sig, men det verkar inte som att paret har gift sig ännu.

– Jag är väldigt kär för första gången. Han får mig att känna mig vacker. Jag har inte fått så många komplimanger i hela mitt liv, berättade Agnes för Elle efter förlovningen.

Agnes Carlsson och Vincent Pontare i nya Avicii-låten

Senast Agnes Carlsson släppte ny musik var 2012 och det har varit väldigt tyst från artisten sedan hon släppte sina hits för flera år sedan. Hon har även dragit sig undan från sociala medier och fansen har länge undrat var Agnes har tagit vägen.

I april la hon upp en bild på sig själv på Instagram och bröt därmed den långa tystnaden. Många följare tog inlägget som en hint om att ny musik är på gång.

Nu är musiken på väg och redan på fredag släpps den nya Avicii-låten Tough love där Agnes Carlsson sjunger duett med fästmannen Vincent Pontare. I samband med avslöjandet la Agnes upp en bild på omslaget på sitt Instagramkonto tillsammans med texten:

”För alltid i våra hjärtan”.

Tim ”Avicii” Bergling gick hastigt bort förra året och det var hans önskemål att låten Tough love skulle framföras av just ett kärlekspar.

LÄS MER: Nya bilden på Agnes Carlsson får fansen att undra: ”Vad hände?”

LÄS MER: Molly Sandéns ändrade framtidsplaner – efter mötet med Avicii

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

SENASTE NYTT!