LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

14 år efter Idol – Agnes Carlsson aktuell med ny Avicii-låt

09 maj, 2019 
Agnes Carlsson i ny Avicii-låt
14 år har gått sedan Agnes Carlsson tog hem vinsten i TV4:s Idol. På fredag får vi höra henne sjunga duett tillsammans med kärleken Vincent Pontare i den nya Avicii-låten Tough love.
Annons

Agnes Carlsson, 31, blev känd för svenska folket efter sin medverkan i Idol 2005. Säsongen slutade med att hon mötte Sebastian Karlsson i en final och tog hem segern med vinnarlåten Right here, right now.

Efter succén i Idol fortsatte Agnes Carlsson med musiken och fyra år efter segern kom hiten Release Me. Strax därefter uppträdde hon tillsammans med Björn Skifs, 72, på kronprinsessan Victoria och prins Daniels bröllop. Agnes har även medverkat i TV4:s Så mycket bättre.

När det kommer till privatlivet träffade Agnes Carlsson sin stora kärlek Vincent Pontare, 38, redan 2009. Efter fyra år tillsammans förlovade de sig, men det verkar inte som att paret har gift sig ännu.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är väldigt kär för första gången. Han får mig att känna mig vacker. Jag har inte fått så många komplimanger i hela mitt liv, berättade Agnes för Elle efter förlovningen.

Agnes Carlsson och Vincent Pontare i nya Avicii-låten

Senast Agnes Carlsson släppte ny musik var 2012 och det har varit väldigt tyst från artisten sedan hon släppte sina hits för flera år sedan. Hon har även dragit sig undan från sociala medier och fansen har länge undrat var Agnes har tagit vägen.

Annons

I april la hon upp en bild på sig själv på Instagram och bröt därmed den långa tystnaden. Många följare tog inlägget som en hint om att ny musik är på gång.

Nu är musiken på väg och redan på fredag släpps den nya Avicii-låten Tough love där Agnes Carlsson sjunger duett med fästmannen Vincent Pontare. I samband med avslöjandet la Agnes upp en bild på omslaget på sitt Instagramkonto tillsammans med texten:

”För alltid i våra hjärtan”.

Tim ”Avicii” Bergling gick hastigt bort förra året och det var hans önskemål att låten Tough love skulle framföras av just ett kärlekspar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons