13 dagar över tiden – Yoga girl-Rachels bebislycka

13 dagar över tiden och efter 24 timmars förlossningsarbete – nu är äntligen Rachel "Yoga Girl" Bråthéns bebis här. "24 timmar senare.... bebisen är född! Vi mår båda jättebra med holy moly, det här var ingen lek", skriver hon.

Ingenting är som väntans tider, och framför allt om man har en bebis som stannar i magen lite längre än beräknat. Det kan nog Rachel “Yoga girl” Bråthén, 28, intyga.

De senaste veckorna har hon längtat, längtat och längtat. Det var till och med så att hon i fredags vädjade till sin bebis att den skulle komma ut, tio dagar efter beräknat födelsedatum.

Huruvida bebisen faktiskt lyssnade till sin mor eller ej låter vi vara osagt, men inom loppet av ett dygn hade värkarbetet startat. Därefter följde en lång söndag då Rachel delade med sig på sin Instagram om hur hon lugnt och sansat arbetade sig igenom värkarna i hemmet på sagolika Aruba.

Efter 24 timmars förlossningsarbete i hemmet födde hon sitt och maken Dennis Schoneveld första barn. Och det blev en liten flicka:

24 timmar senare…. bebisen är född! Vi mår båda jättebra, med holy moly, det här var ingen lek”, meddelar Rachel på sin Insta-story.

 

Paret gifte sig våren 2014 och bor på Aruba i Västindien. Rachel Bråthén är mest känd under synonymen “Yoga girl”, på sin Instagram har hon över 2 miljoner följare och hon lägger dagligen upp inspirationsvideos och bilder på sitt konto.

Stort grattis till familjens nytillskott!

LÄS OCKSÅ: Yoga girl-Rachels känga efter Schulmans hån: ”Skitsnack”

LÄS OCKSÅ: Katrin har blivit mamma igen – och det blev en liten…

FOTO: Ibl, Instagram 

SENASTE NYTT!