TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

13-barnsmamman Mirka Norrströms svar efter kritiken mot bilden

24 aug, 2019 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Mirka Norrström om kritiken efter sminket.
När Mirka Norrström la upp en bild på Instagram där hon är sminkad reagerade följarna med negativa kommentarer. Nu svarar 13-barnsmamman på kritiken och ger förklaringen till sminket.
Annons

Trettonbarnsmamman Mirka om dotterns akuta insjuknandeBrand logo
Trettonbarnsmamman Mirka om dotterns akuta insjuknande

Mirka Norrström, 46, blev ett känt ansikte när hon medverkade i TV4-programmet Familjen Annorlunda. Där fick tittarna följa Mirka, Peter Norrström och deras 13 barn. I juli 2016 kom beskedet att Mirka och Peter bestämt sig för att gå skilda vägar.

Paret hade då varit tillsammans i 23 år.

”Livet blir inte alltid som man har tänkt sig och jag har väldigt länge stått vid ett vägskäl. Jag har kämpat och jag har försökt men tillslut behövde jag verkligen lyssna på mitt hjärta. Annars skulle jag gå under. Vi ska skiljas”, skrev hon i ett ärligt inlägg på sin blogg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Efter skilsmässan bor Mirka och de 13 barnen utanför Uppsala. Mirka har länge varit aktiv på sociala medier där hon bloggat och Instagrammat om livet med de många barnen.

Häromdagen la Mirka Norrström upp en bild på Instagram där hon är sminkad med sotiga ögon, läppstift och mörka ögonbryn. Bland kommentarerna var det många av Mirkas följare som ville dela med sig av sin åsikt om sminket. Även om många var positiva fanns bland kommentarerna en del kritik.

Annons

Måste vara ärlig det är för hårt sminkat du är finare utan smink“, skriver en person.

Sorry, men nej” skriver en annan kort och gott.

Går till svars på bloggen

De negativa kommentarerna har fått Mirka Norrström att beröra saken i ett blogginlägg. Där förklarar hon att det är dottern Linnéa som låg bakom sminkningen.

Här om kvällen hade vi lite tråkigt så Linnéa sminkade mig. Hon är grymt duktig på att sminka sig själv men aldrig gjort det på andra så klart att jag ställde upp“, skriver Mirka Norrström och fortsätter:

Jag har typ aldrig läppstift på mig och om jag någon gång har det så använder jag läppglans i en neutral färg. Så detta var extremt ovant och konstigt att se. Det var roligt att bli ompysslad.

Hon går också till svars mot sina kritiker och undanber sig åsikter om dotterns sminkning.

Och eftersom det har skrivits en del om dessa bilder (framförallt den mörka looken) på min Instagram så ber jag inte om åsikter om jag passar i denna sminkning eller ej. Allt gjordes på skoj och inget annat“, skriver Mirka Norrström.

FOTO: Instagram, TT

Annons