13-barnsmamman Mirka Norrströms nya ord om stora familjelyckan

13-barnsmamman Mirka Norrströms nya ord om stora familjelyckan: “Verkligen den rätte för oss”

Familjen annorlunda-profilen Mirka Norrström roddar livet som mamma åt tretton barn. Men trots många barn finns det tid över ge kärlek till andra!
“Verkligen den rätte för oss”, skriver hon i ett blogginlägg.

I TV4:s realityserie Familjen annorlunda blev trettonbarnsmamman Mirka Norrström, 47, ett välkänt ansikte för tittarna. Under flera säsonger följdes Mirkas och hennes dåvarande make Peter Norrströms stora familj och deras vardag i hemmet utanför Uppsala.

2016 meddelade Mirka att hon och Peter valt att gå skilda vägar, efter 23 år tillsammans.

”Livet blir inte alltid som man har tänkt sig och jag har väldigt länge stått vid ett vägskäl. Jag har kämpat och jag har försökt men tillslut behövde jag verkligen lyssna på mitt hjärta. Annars skulle jag gå under. Vi ska skiljas”, skrev Mirka i ett blogginlägg.

När Hänt pratade med Mirka i april tidigare i år berättade hon att relationen mellan henne och Peter idag är näst intill obefintlig, något hon känner blandade känslor över.

– Nu känns det bra. Vi har liksom kommit förbi den här tjafs-perioden och jag har förstått att vissa saker hjälper inte att ens ta upp. Bara det flyter på med schema över hur han ska ha dem, sa hon då.

Någon ny kärlek har varit svårt att hinna med i vardagen med 13 barn. Men det betyder inte att hon inte längtar efter att dela livet med någon.

– Jag skulle vilja men jag vet inte hur. Visst fasiken saknar man det där att ha någon vuxen att bolla saker med och prata med och göra saker med. Det gör man, mer och mer för nu har jag varit ensam så länge.

Orden om lyckan

Men det är inte bara 13 barn som Mirka håller i styr hemma. Det bor nämligen också djur hemma hos familjen. Under gårdagen fyllde hunden Saimon år, något som Mirka uppmärksammade i ett inlägg på sin blogg.

Idag har vi firat Saimon som fyller 3 år. Han har varit hos oss nu i snart 6 månader och är en självklar familjemedlem och så älskad av oss alla. Han kom till oss när flera av oss behövde en speciell vän och han var verkligen den rätte för oss”, skriver hon i inlägget.

FOTO: TT

Senaste nytt