Mirka Norrström ryter ifrån – markeringen efter bikinibilden: ”Helt galet”

Mirka Norrström ryter ifrån – markeringen efter bikinibilden: ”Helt galet”

Familjen annorlunda-profilen Mirka Norrström är mamma till 13 barn. Nyligen la hon upp en bild på sig själv på stranden som möttes av starka reaktioner. Nu bryter hon tystnaden efter bikinibilden.
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma
0:45

Efter reklamen: Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma

(0:45)

Slå på ljud

Mirka Norrström, 50, blev en av favoriterna i TV4-programmet Familjen annorlunda år 2010. I programmet fick svenska folket följa Mirkas liv som trettonbarnsmamma tillsammans med dåvarande maken Peter Norrström.

Sedan dess har det hänt mycket. Mirka och Peter har skilt sig och Nellie, Älva, Lilja och David bor numera hos föräldrarna varannan vecka medan Benny, Selina, Victor, Alice, Oliver och Thor bor hos mamma Mirka. Barnen Kevin, Sage och Jennifer har däremot blivit stora och flyttat hemifrån!

Följarnas starka reaktioner efter nya bilden på Mirka

Det har gått många år sedan vi fick se Mirka och familjen i tv-rutan, men efter programmet har hon fortfarande många trogna följare. På hennes blogg och sociala medier kan alla Familjen Annorlunda-fans nämligen fortfarande följa henne och familjens vardag.

Nyligen delade Mirka med sig av en dag på stranden och la upp en bild på sig själv i bikini. I kommentarsfältet får hon flera komplimanger av följare, många förvånade över hur hon ser ut efter att ha fött tretton barn.

Hur kan du vara så slank när du fött så många barn? Jag tar gärna emot råd, tips och idéer”, skriver bland annat en följare på Instagram.

Sååå välhållen trots många graviditeter, hur gör du?”, kommenterar en annan.

På frågorna om hur hon lyckats hålla sig i bra form delar hon nu med sig av sina bästa tips.

”Träna, power walks och tänk på kosten”, svarar hon under inlägget.

Nu bryter Mirka tystnaden efter bikinibilden: ”Förbjudna”

Efter reaktionerna som blev när Mirka delade bikinibilden berättar hon nu om sina tankar.

”Har funderat lite på hur det kommer sig att vissa är så lättstötta. Ja, jag vet att det är en omöjlig nöt att knäcka. Men ta till exempel de som har svårt för att se på strandbilder osv. Och kommentarer som om jag var naken. Jag vet inte hur de beter sig på en strand där alla är i badkläder. Måste bli jobbigt att se på alla halvnakna människor. Nej men skämt och sido… vissa vill inte fota sig i bikini och vissa har inga problem med det. Ser inget problem med varken det ena eller det andra”, skriver Mirka och fortsätter:

”Ibland får jag känslan av att bara för att man är mamma och ”gammal” så blir vissa saker förbjudna att göra vilket enligt mig är helt galet.”

FOTO: INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN