LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

11 sommarfavoriter vi bär 2018

08 maj, 2018 
AvMalin Perlheden
Sommarplagg ska vara lätta, funktionella, bekväma och snygga, förstås! Här listar vi våra 11 favoriter som vi bär med oss sommaren 2018 – både på kroppen och i väskan.
Annons

Under sommarmånaderna känns livet ofta lite enklare att leva. Vi behöver inte bylsa på oss tjocka lager kläder och det mesta vi gör kräver inte mer än vad som går att fylla i en kasse eller liten väska.

Här är våra elva favoriter som hjälper dig att göra sommaren 2018 till den bästa, lättaste och roligaste, hittills!

Strandväska Hello Summer

Den ultimata strandväskan som rymmer allt du kan tänkas vilja ha med dig till stranden!

Annons

Resårskor

Ultralätt sko med den perfekta passformen! Denna härliga resårsko har en mjuk sula i memory foam anpassar sig efter din fot.

Annons

T-shirt med tryck

Vit t-shirt med svart text i fin bomullskvalitet och dubbla sömmar.

Annons

Snygga solglasögon

Dessa solglasögon från Thorberg är både nätta, lätta och otroligt sköna tack vara sina fjädrande flexigångjärn. Så oavsett bredden på ditt ansikte så kommer de att sitta skönt.

Annons

2-i-1-väska

Här är den ultimata väskan – en axelremsväska i den perfekta storleken och en snygg bältesväska i ett!

Annons

Snygg vattenflaska

Kom ihåg att dricka ordentligt – speciellt när det är varmt! Den här snygga flaskan i glas har ett hölje av silikon och rymmer 500 ml!

Annons

Bärbar mobilladdare

Slipp vara utan mobilbatteri på stranden! Den här smarta bärbara laddare har en kapacitet på 2600 mAh och kommer med både ficklampa och USB kabel.

Annons

Vacker sjal

En perfekt accessoar som är enkel att svepa om sig under kyliga kvällar!  Denna snygga sjal är mjuk och skön med fint fall och ett vackert mönster. Finns i två färger.

Annons

Sarong med orientalisk-inspirerat mönster

Underbar sarong i fantastiskt mönster i tunn och skön bomull. Mönstret är lite orientaliskt i vackra nyanser av blått, grönt och turkost. Generösa mått som gör att du kan knyta den på många olika sätt.

Annons

Oversized t-shirt

Sommarens härligaste t-shirt är denna v-ringade tröja! Tröjan har en avslappnad passform som är klädsam för alla figurer och är längre bak än fram med har en 10 centimeter hög slits.

Annons

Figursmickrande klänning

Denna draperade klänning  är smickrande för alla former och som passar till både vardag och fest. Klä upp med vackra smycken och klackar eller använd till sneakers och skinnjacka.

Annons