TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Madeleine Ilmruds ord efter namntvivlet till nyfödda dottern

15 jul, 2019 
Madeleine Ilmrud om namntvivlet till nyfödda dottern
Familjen annorlunda-profilen Madeleine Ilmrud fick i slutet av juni sitt elfte barn, en liten dotter! Men efter att ha döpt tio barn verkar det inte helt lätt att bestämma sig för ännu ett namn.
Annons
Höggravida Madeleine Ilmrud akut till sjukhus efter 4-åriga dotterns olycka: ”Tårarna bara sprutade”Brand logo
Höggravida Madeleine Ilmrud akut till sjukhus efter 4-åriga dotterns olycka: ”Tårarna bara sprutade”

Madeleine Ilmrud, 36, blev ett känt ansikte när hon medverkade i programmet Familjen annorlunda tillsammans med sin stora familj. Hon har sedan tidigare barnen Mathilde-Isabelle, Emmylou, Tuva-Li, tvillingarna Charlie och Collin, Adam, Engla-Freja, William, Oliver, och Victor med maken Mikael Ilmrud, 40.

I början av februari delade Madeleine Ilmrud med sig av den glada nyheten om att familjen skulle få tillökning.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Vi hade egentligen inte planerat att säga något ännu, det bara blev så. Många har reagerat positivt och det gör oss glada”, skrev Madeleine då på sin blogg.

I slutet av juni kom den lilla dottern äntligen till världen och Madeleine kan nu titulera sig som 11-barnsmamma.

”Igår 23.25 föddes lillasyster i raketfart. Micke höll sig väldigt lugn hela vägen in till Linköping trots att jag kände att hon var på väg ut. När vi kom fram till sjukhuset var jag öppen 10 cm och krystvärkarna kom på en gång”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Annons

Beskedet om namnet till dottern

Redan innan den lilla kom till världen var föräldrarna inne på flera olika namn. För Hänt berättade Madeleine då hur diskussionen hemma gick:

– Vi har pratat mycket om det i helgen. Micke har sagt det flera gånger, ”vad ska hon heta egentligen? Vi har ju inget namn!” De andra gångerna har vi kanske velat mellan två och tre namn. När vi fick Mathilde-Isabelle ville hälften av familjen att hon skulle heta Mathilde och den andra halvan Isabelle. Då blev det Mathilde-Isabelle, berättade hon. Hon fortsatte:

– Nu tycker vi Leonore är fint, vi tycker Livia är fint, Belle är fint, Elise är fint. Vi har många namn, men inget vi bestämt oss för ännu.

Men trots att de hade en hel del namnförslag redan i maj så har föräldrarna ännu inte lyckats bestämma sig för vad den nyfödda dottern ska heta. Däremot har ett av barnen, sonen Oliver, kallat henne för Livia hela tiden.

”Helt förtrollade av den här lilla människan. Hon som fortfarande faktiskt inte fått något namn ännu. Oliver kallar henne för Livia, han har sagt det hela tiden. Och det är ett av namnen som vi har på listan över våra favoriter”, skriver Madeleine i ett nytt blogginlägg.

Flera av namnen som de funderade på innan finns kvar på listan.

Jag gillar Julie också, visst ser hon ut som en liten Julie. Eller Leonore, eller Belle”, skriver hon vidare och be sina läsare om hjälp att välja namn.

FOTO: Privat, Instagram

Annons