Artikeln innehåller reklamlänkar

106-åriga bloggaren Dagny om skadan efter otäcka olyckan

Dagny Carlssons ilska efter olyckan

I början av januari blev den 106-åriga bloggaren Dagny Carlsson påkörd av en bil. Nu skriver hon om ilskan och skadan efter den otäcka olyckan.

Dagny Carlsson, 106, är känd som världens äldsta bloggare. I början av januari råkade hon ut för en bilolycka och fick under en tid vårdas på Danderyds sjukhus i Stockholm.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

”Jag tog min vanliga promenad på eftermiddagen och när jag på återvägen var alldeles i närheten av mitt hem blev jag på övergångsstället på min gata påkörd av en vårdslöst kvinnlig bilist. Jag hamnade på motorhuven och ramlade handlöst ner på asfalten. Om jag varit lika skör som många gamla tanter är hade jag brutit både armar och ben”, berättade Dagny i ett inlägg på sin blogg efter olyckan.

Sedan olyckan har Dagny Carlssons vän Elena uppdaterat bloggen åt henne och har varit den som uppdaterat följarna om Dagnys tillstånd. Hon var bland annat den som informerade Dagnys följare om att hon bara dagar efter olyckan åkte in till sjukhus igen efter att ha drabbats av lunginflammation och influensa.

Hon hade fått lunginflammation och det kanske inte var så lämpligt att låta henne åka till smygpremiären av den nya dokumentären direkt från sjukhuset, klädd i tunn spetsklänning och att kort efter det vara gäst i Skavlan. Hon kände sig bättre och var ett par dagar hemma men drabbades av influensa och fick åka tillbaka till sjukhuset.

Dagnys om känslorna efter olyckan

Nu är Dagny själv tillbaka bakom skärmen igen. Hon berättar om skadan efter olyckan, och också om ilskan.

Min vänstra hand är fortfarande obrukbar och jag har fått order om att knyta handen och röra på fingrarna. Jag hyser inga varmare känslor för den kvinnliga bilförare som körde på mig och sedan tog ansvar för olyckan när hon lämnade platsen efter att ha lämnat falska personuppgifter”, skriver hon i ett nytt inlägg på bloggen.

LÄS MER: 106-åriga Dagny Carlssons glädjebesked efter olyckan

LÄS MER: 106-åriga bloggaren Dagny Carlsson i bilolycka – vårdas på sjukhus

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!