TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Cecilias Let's Dance-besked – 10 månader efter förlossningen

22 feb, 2019 
AvOla Brising
Let's dance-Cecilia Ehrling.
Fansen kan pusta ut. Den populära dansaren Cecilia Ehrling Danermark kommer att vara med i Let's Dance 2019 trots att hon nyligen blev mamma.
Annons

Den 22 april 2018 blev dansaren Cecilia Ehrling Danermark, 33, och hennes make Fredrik Danermark föräldrar till en liten son som döptes till Hugo. Men att hon var höggravid förra våren gjorde också att Cecilia, som innehar flest vinster av alla dansare i Let’s Dance och är mycket populär bland tittarna, avstod från att vara med i programmet i fjol.

I sin blogg skrev hon och berättade ingående om själva förlossningen. Första delen av förlossningen beskrev Cecilia som det värsta hon varit med om, medan slutskedet var en positiv upplevelse:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”När huvudet var ute ska jag tydligen ha skinit upp i ett stort leende och sagt ”Det här är ju kul!”. Hela rummet, inklusive jag själv började skratta trots att vi var mitt i förlossningen… Det var på riktigt kul att föda barn.”

Många av hennes fans har så klart hållit tummarna för att Cecilia ska vara tillbaka i rutan 2019, men det har varit minst sagt ovisst med tanke på att Hugo fortfarande inte ens hunnit bli ett år gammal. Nu kommer hon dock med ett glädjande besked till följarna på Instagram. Cecilia ska ännu en gång att vara en av dansarna i Let’s dance 2019. Sent igår kväll gjorde hon en uppdatering där hon skrev:

Annons

”Nu får jag äntligen berätta att jag är tillbaka i Let’s Dance. I år gör jag min elfte säsong. Hörde ni det? ELFTE!!!! Vart tar alla år vägen? Än så länge är min partner hemlig men snart kommer han att presenteras.”

På elva timmar hade hennes inlägg redan hunnit få nästan 2200 gilla-markeringar och det är många som skriver och är glada över hennes lilla avslöjande och gör allt för att peppa henne.

Under fredagens avsnitt av Nyhetsmorgon avslöjades det att hennes danspartner blir den folkkära skådespelaren Dan Ekborg, 63.

Följarna peppar Cecilia Ehrling

En person skriver:

“Kul att se dig i Lets Dance igen! Du får säkert en egen liten supporter när du är med jag menar såklart Hugo! Han är så otroligt söt så det går inte att beskriva med ord! Ja, tiden går fort!”

En annan följare flikar in:

”Åh vad roligt. Välkommen tillbaka. Du får inte mycket tid till din goa Hugo då!! Men han får ha pappahäng! Haha! Hoppas du får en riktig snygging att dansa med.”

En tredje konstaterar:

”Härligt. Du är grym. Att du gör din elfte säsong måste vara ett bevis på att du tycker det är kul och det syns”

På Hänt är vi så klart också glada över Cecilias comeback i programmet och vi tummarna för att den nyblivna mamman dessutom ska få sin femte vinst framåt våren.

FOTO: TT, Instagram

Annons